Lolito, el millor jugador de Fortnite visita València

Els millors youtubers i streamers de videojocs es donen cita aquesta setmana a València. La DreamHack València, així és com s’anomena, el festival d’e-sports més gran del món. Fira València acollirà per sèptima vegada aquesta aturada en la World Tour de DreamHack, la major xarxa de festivals de cultura i oci digital a nivell mundial.

Ací les 5 raons per les quals no pots faltar si eres amant dels videojocs.

    • Vicia sense descans a la Zona LAN de dijous a diumenge. 72 hores de jocs amb activitats a l’escenari i ocasió per fer amistats.
    • Participa o segueix les millors competicions d’e-sports. Fortnite, Starcraft, Rainbow Six, Pokémon, Rocket League, PUBG, Battle Royale, League of Legends…
    • Juga a les illes de joc de la Zona Expo.
    • Compra les últimes novetats a la DreamStore.
    • Coneix als teus youtubers i streamers favorits

Lolito FDEZ.

El considerat com un dels millor jugador de Fortnite del món també estarà present a València. Lolito FDEZ és un gamer que s’ha convertit en una autèntica estrella dels e-sports, amb més de 3 milions de subscrits al seu canal de Youtube. El jove malagueny participarà en el torneig Fortnite de Dreamcup 2018. Ací podeu veure una entrevista que va oferir recentment.

Guia d’activitats

Entre les activitats més destacades del DreamHack destaquen la gran final de Counter-Strike, on estarà en joc el títol de campió de la tercera temporada i 16.000 € en metàl·lic. També els i les amants de Counter-Strike tindran oportunitat de jugar amb Ana “aNouC” Oliveras i Alejandro “Muit0”. Per la seua banda, Victor “xikii” García Sánchez i Luis “ZELIN” Lousada protagonitzaran un Showmatch 1vs1. El dissabte, tots els aficionats al CS:GO podran passar-se per l’Arena AXE per poder compartir partida 5vs5 amb sTaXx, o contra ell.

Però no tot són videojocs. Entre el fum d’activitats també destaquem tornejos de Guitar Hero, de Trivial, Pictionary i un concurs de cosplay.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €