Xavi Sarrià, Els Catarres i Green Valley a la Fira de Xàtiva

Del 15 al 20 d’agost se celebra enguany la Fira d’Agost de Xàtiva. Des de l’any 1250 la fira ha evolucionat. Actualment és un compendi d’atraccions de fira, paradetes comercials i multitud d’activitats musicals i culturals. Nosaltres ens centrem el dia 17, quan tindrà lloc l’imponent concert de Xavi Sarrià, Els Catarres i Green Valley.

Concert de Fira

El camp de futbol de La Murta de la capital de la Costera serà l’escenari d’aquest concert. Xavi Sarrià amb el Cor de la Fera, ens transmetrà les noves cançons del seu projecte en solitari i les mítiques d’Obrint Pas. L’alegria i positivisme dels catalans Els Catarres, amb el seu nou disc farà botar a tota l’audiència. Recordeu que podeu descarregar-vos gratuïtament els seu últim disc. Finalment el reggae amb missatges de pau i  crítica social de Green Valley arrodeneixen un cartell per recordar.

Per comprar les entrades anticipades i consultar tota la informació referent a l’accés de menors, persones amb diversitat funcional i mobilitat reduïda consulteu aquest enllaç.

Més activitats

Pel que fa a la música, la Fira de Xàtiva comptarà amb més concerts. El dia 15 al Jardí de la Pau, tindrem les actuacions de Vadebo, Buhos, i els locals Orígens i Barbaritats. Un dia després serà el torn d’El Último Ke Zierre i els grups locals Kai Mars i Juglares de fuego. El dia 19 serà el torn de Palmera, Tardor i els grups locals Ghost Transmission i Noah Histeria.

També actuarà durant la Fira, Pep Gimeno “Botifarra” el dia 15 a la Plaça de la Seu i David Bustamente, el mateix dia al camp de futbol de la Murta. Per a la resta d’activitats de teatre, circ i jocs de tot tipus consulteu la web de la Fira.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €