La Marina de València compleix anys i ho celebra en gran

El pròxim 15 de setembre se celebra la XI Festa Aniversari de La Marina de València. Des de les 11:00 del matí fins les 23:00 hores, el recinte marítim oferirà una gran festa. Segons informen els organitzadors oberta, diürna, familiar, gratuïta, cultural i nàutica. Activitats nàutiques i culturals per a tota la família on destaquen els concerts de The Excitements, Ramonets o Dani Miquel.

Amb el lema L’any de la mar, aquest XIé aniversari tindrà un fum d’activitats. Totes disseminades al llarg i ample de La Marina de València.

Música: La recuperada pèrgola modernista albergarà a les 13:00 la actuació de Dani Miquel i els ma me mi mo músics. A les 19:00 Ramonets i tancarà la jornada el concert de The Excitements.

Teatre: A la pèrgola, a les 17:00 teatre familiar amb les Històries Medievals de Xavi Castillo.

Exhibicions: Vela llatina a les 16:00, pesca de carro valencià a les 11:00 i concurs de pesca d’altura amb el pesatge al es 15:00 a la pèrgola. També windsurf amb Foil a les 13:30 i salvament marítim amb helicòpter a les 16:30.

Activitats: Proves de vela i rem a l’Escola de Vela i la Federació de Rem. A la pèrgola, a les 11:00 jocs tradicionals de fusta gegants. Ioga en paddle (12:30h, en Ocean Republik) i el paddle SUP (13:30h, en Anywhere Water Sports). A la Plaça de la Sal, la gymkana inflable més gran del món, amb 65 metres de llarg i 25 metres d’ample.

A més, el recinte comptarà amb els foodtrucks d’Unik, Yocomotuarte, i Luxúria. L’aniversari quedarà arrodonida amb una exposició de fotografies del II Concurs de Fotografia de la Marina de València, la inscripció del qual segueix oberta fins al 3 de setembre.

Panoràmica de l’ambient de l’aniversari de 2017

Hi hauran competicions de vela oberta infantils i juvenils, de les modalitats Taz i Topaz, organitzades per la Federació de Vela Comunitat Valenciana (12h). Regata de Vela Lleugera de Persecució (14:30h), a càrrec de Marina València Sailing Club. Regates de ràdio control (12h). També la interessant regata gastronòmica II Cuina Bord. Els equips participants hauran de cuinar el millor plat amb un ingredient secret durant tres milles de navegació. Les persones interessades encara poden inscriure’s fins al 8 de setembre, des del web www.lamarinadevalencia.com.

Brunch-in the Park

I aquest diumenge comença Brunch-in the Park. Un format que aterra a La Marina de València després de triomfar a altres ciutats com Barcelona o París. Música electrònica a l’aire lliure, per a totes les edats. Les sessions tindran lloc els diumenges 2, 16 i 30 de 13:00 a 22:00 hores.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €