Els projectes de Verkami valencians que et necessiten

La plataforma de micromecenatge Verkami, és una eina molt útil per tot tipus de projectes que necessiten una empenta econòmica per eixir endavant. Una plataforma molt emprada per gent creativa i artista que en moltes ocasions veu acomplits els seus somnis. Verkami està plena de projectes de cultura, empoderament, autogestió i cooperació.

Sols al 2017 Verkami va recaptar 5,1 milions d’euros entre 145.000 mecenes per finançar 1.011 projectes. És la plataforma de crowfunding amb més èxit del món, amb un 74% de projectes assolits. Vos deixem els projectes valencians que estan actualment oberts i amb possibilitat d’aconseguir els seus objectius

FiGA

Ja queda poc per a la Fira i Festes de Gandia (safor), i per 8é any consecutiu, l’entitat cultural FiGA (Fira de Gandia Autogestionada) aposta per unes festes populars alternatives.

A la FiGA pensen que és possible fer unes festes participatives i autogestionades, amb esport, gastronomia, música i cultura. Tenen 20 dies per a aconseguir poc menys de 1.000 euros que destinaran coses bàsiques per a un festival. Assegurances, equip de so, grups de música, escenari, menjar i beguda, marxandatge, publicitat i cartelleria.

Reggae Sunrise

Els artistes alacantins El Chico Erre i Neim necessiten la vostra ajuda per que el disc Reggae Sunrise veja la llum. Porten 2 anys treballant en el disc i volen completar el procés amb aquesta campanya de micromecenatge. Ací i ací podeu escoltar dos avançaments del disc. Només 6 dies els queden per aconseguir 372 euros. Si vos agrada el projecte i la seua música no dubteu en ser els seus mecenes.

Objectiu complit

Aquests dos projectes tractaran de fer com TastAitana i Trobadores, dos projectes de Sella i Benissa repecticament que han aconseguit l’objectiu. Tot i assolir les quantitats marcades, encara pots ser mecenes d’aquests dos interessants projectes. El festival cultural de la Marina Baixa, TastAitana  comptarà amb El Diluvi i The Dance Crashers entre altres. Fes-te mecenes i opta a algunes de les  moltes i originals recompenses. Pel que fa all projecte teatral Trobadores és una obra protagonitzada per dos dones i on s’involucra el públic.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €