Comença el període d’inscripcions als Premis Tresdeu

Hui comença el període d’inscripcions per als Premis Tresdeu! Els premis que posen en valor la creativitat de joves. Queda obert un formulari on podeu inscriure projectes propis o proposar els d’altres persones o col·lectius. Vos deixem el formulari d’inscripció, i a continuació passem a explicar-vos el funcionament del registre.

A continuació vos resolem els possibles dubtes que tingueu. Però si encara teniu problemes o dubtes a l’hora d’inscriure algun projecte podeu emplenar el nostre formulari de contacte.

Condicions

Les condicions per poder inscriure projectes són les següents:

  • Sols optaran als premis obres i projectes publicats durant l’any anterior a l’entrega dels Premis. Concretament, a partir de l’1 de novembre de 2017.
  • Les persones individuals i col·lectius participants deuran estar establertes o estar desenvolupant la seua tasca en l’àmbit del País Valencià.
  • Les persones individuals o que formen els col·lectius, deuran haver nascut després de l’1 de gener de 1983.

Categories

Vos recordem les categories. Una mateixa persona, col·lectiu o projecte, pot concórrer en diferents categories sempre que complisca les condicions. Volem tindre el major número de candidatures possibles així que no tingues por d’inscriure tot aquell projecte que consideres mereixedor del guardó.

  • Millor àlbum musical
  • Millor espectacle en directe
  • Millor esdeveniment (musical, social, gastronòmic…)
  • Millor contingut per a xarxes socials (YouTube, Instagram…)
  • Millor contingut en format TV (programes d’entreteniment, docus…)
  • Millor contingut per a ràdio/podcast
  • Millor creació audiovisual (videoclips, pel·lícules, sèries…)
  • Millor creació d’arts escèniques i plàstiques (teatre, il·lustració, dansa…)

La Mutant acollirà la gala dels Premis Tresdeu

Fases dels Premis Tresdeu

  1. Inscripció de propostes.

Teniu des de hui dimarts 11 de setembre fins diumenge 7 d’octubre, ambdós inclosos. Recordeu que podeu inscriure sense límit projectes propis o d’altres persones o col·lectius que s’ajusten a les condicions abans esmentades. També heu de seleccionar en quina categoria participa. Adjunteu el nom del projecte i enllaços on es puga verificar, estudiar i admetre el seu valor com a obra candidata. Seran vàlids enllaços a pàgines web, perfils de xarxes socials com Instagram o Facebook, plataformes de vídeos com YouTube, de música com Bandcamp i d’emmagatzemament virtual com DropBox, WeTransfer, etc. Procureu conéixer les edats de les persones creadores i la data de publicació dels projectes abans d’inscriure-les.

  1. Votació del públic.

Tots els projectes acceptats que complisquen les condicions passaran a la votació del públic. Podreu votar online d’entre totes les propostes aquelles que considereu millor en cada categoria. Des del dilluns 15 d’octubre al diumenge 4 de novembre, ambdós inclosos, estarà obert el termini de votació. D’aquesta fase eixirà la selecció de finalistes que passaran a la votació del jurat professional.

  1. Votació dels jurats.

Un jurat professional, els membres del qual anunciarem pròximament, deliberarà l’elecció dels projectes finalistes i guanyadors. Del dilluns 19 de novembre al divendres 23 el jurat, constituït per professionals de tots els sectors implicats, determinaran els projectes que seran reconeguts a la gala.

  1. Cerimònia d’entrega dels premis.

Tot aquest procés culminarà el 29 de novembre a les 20:00 hores amb la gala dels Premis Tresdeu. Tindrà lloc l’espai anomenat La Mutant dins del recinte conegut com Las Naves, situat al Grau de València. Estem preparant una gala molt especial amb la presència de celebritats i artistes. En properes dates confirmarem més detalls com per exemple les actuacions que es podran veure en directe.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €