Estrenem en exclusiva “Peace and Love”, el nou tema de Carles Giuliani

Hui veu la llum l’últim tema de Carles Giuliani, cantant de Suquet de Rap. La cançó es titula “Peace and Love” i és una mescla de sons R&B i neosoul amb rap. Com és habitual la lletra ve carregada de contingut social. A més, “Peace and Love” ve acompanyada de videoclip, gravat a la Ruta de l’Aigua de Xelva, un paratge immers en la natura. Sense més vos deixem el videoclip.

Peace and love

“Peace and Love” representa una etapa de canvis per a Carles Giuliani, cantant i ànima amb el seu germà Andreu de Suquet de rap. La cançó s’allunya del seu estil habitual, apostant per sons més propers al R&B i al neosoul. La lletra parla del conformisme i de la indiferència cap a la violència del sistema. En contraposició també parla de la força dels projectes col·lectius, de les resistències i de les contradiccions. Tantes vegades les tenim vivint a la societat actual i al sistema capitalista.

Segons ens relata el propi Carles aquesta cançó ha sigut possible gràcies a moltes persones. «El procés de creació ha estat ple d’anècdotes, de rialles, de moments de treball, però per damunt de tot, de bon rotllo i amistat». “Peace and Love” és el resultat de nits a Masies amb Toni i Diego (Saudade Sauce) i Ana (Aenea). Mesos de classes de cant amb Juan Whist i molts dies de reclusió a casa del propi Carles. La cançó ha estat enregistrada per Diego (Zelphantom) i mesclada i masteritzada per David (Dekainfame), al home-studio amb el qual compten Suquet de Rap i Katarsis. També hem pogut escoltar per primera vegada autotune a la veu de Carles.

Del videoclip s’ha encarregat Alfonso Guachu, qui ha posat la seva màgia amb la càmera i el dron a la cançó. Xelva amb la seua Ruta de l’Aigua ha sigut l’escenari principal. L’amistat i  connexió entre Diego, Ana, Toni, Carles i, per descomptat, Alfonso, han fet la resta. A la imatge de sota podeu veure a Carles amb Toni i Diego de Saudade Sauce.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carles Giuliani (@carlesgiuliani) on

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €