La nova graella de la ràdio d’À Punt creix en música i entreteniment

Hui mateix, ha iniciat una nova temporada de tardor-hivern a la ràdio d’À Punt. La nova graella creix en música, informació i esports, gràcies a quatre nous estudis de ràdio. A més, també hi haurà contingut cultural divulgatiu i molt d’entreteniment destinat a un públic familiar. El Centre de Produccions de Programes de Burjassot ha sigut el lloc escollit on presentar la programació.

Música

Territori sonor amplia el seu horari fins a dos hores, de 18:00 a 20:00. El magazín musical diari presentat per Amàlia Garrigós i que es fa en directe des del CPP de Burjassot. Els divendres, Punt Jazz acompanyarà les primeres hores de la nit.

Diumenge de matí Col·lecció de Vinils, dirigit per Rafa Cervera i presentat per Álex Martínez (vocalista de Tardor), ens presentarà en cada programa un disc que va fer història. I De banda a banda, dissabtes i diumenges estarà dedicat a les bandes de música.

Completen la graella musical del cap de setmana Caixa de ritmes i El musiquer. El primer és una radiofórmula presentada en directe, i segon sorgeix fruit de la col·laboració d’À Punt i la Xarxa d’Emissores Municipals. Estarà en antena cada dissabte i diumenge de 7 a 9.

Entreteniment

El Canal de Korah

Carles Caparrós (El Canal de Korah)

Cada dia a les 13:00 hi ha previst un programa: Samaruc Digital dilluns, Cuina de bancal dimarts, Plaerdemavida dimecres, Animalades dijous i Focus, que es passa divendres. I a les 14:00 les notícies més destacades del matí estaran a Les notícies del migdia.

Des de les 23:00 Carles Caparrós (youtuber del canal de Korah) ens acompanyarà en Sessió golfa de dilluns a divendres fins a la una de la matinada.

L’escoleta és un llibre d’instruccions que cada dissabte de matí explicarà a mares i pares allò que ningú no els ha explicat mai. A més, ho farà amb rigor i amb un somriure.

Magazins

De dilluns a divendres, de 10:00 a 13:00 els oients podran escoltar el magazín matinal Al ras, que tindrà novetats importants. Jèssica Crespo seguirà presentant i dirigint el programa, però l’acompanyarà en antena Joan Espinosa.

De vesprada, a les 15.00 h s’incorpora el magazín Pròxima parada, de tres hores de durada de dilluns a divendres i presentat per Susanna Lliberós. El magazín cada dia ens acostarà les històries més destacades que ocorren al llarg de les comarques valencianes.

Informació

De matí, està previst À Punt notícies matí durant dues hores. El programa comptarà també amb una tertúlia informativa, d’una hora de durada. A les 20.00 h Les notícies de la nit ens actualitzarà la informació i inclourà una tertúlia.

Esports

A partir de les 22:00 cada nit tindrem esports durant una hora. Quan arribe el cap de setmana els esports tindran un gran protagonisme. Les vesprades de dissabte i diumenge estaran dedicades a les retransmissions esportives. També s’inclouran programes temàtics sobre pilota, el running o els esports d’aventura.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €