El Diluvi, Varry Brava, JazzWoman i més per completar el cartell dels Premis Tresdeu

Ens complau anunciar-vos que hui veu la llum el cartell dels Premis Tresdeu 2018. La primera edició d’un esdeveniment que premia i posa en valor les ments valencianes joves i creatives. Com vos hem anat dient al llarg de les darreres setmanes, la gala d’entrega dels Premis Tresdeu tindrà lloc el proper dijous 29 de novembre a La Mutant. La sala forma part del recinte conegut com Las Naves, al grau de València. Recordeu que l’entrada serà gratuïta i lliure fins completar aforament. Encara que si no voleu temptar a la sort podeu tindre accés garantit vinculat a les recompenses del nostre Verkami. A més, la gala tindrà actuacions musicals, personalitats entregant premis i tot baix la conducció de Pere Aznar, el sexy.

Cartell

cartell premis tresdeu

La Mutant obrirà les portes la vesprada del dijous 29 de novembre a les 20:00 hores. Està previst que la gala s’inicie a les 20:30 hores i l’entrada és gratuïta fins completar l’aforament. Així que si vols assegurar la teua butaca a La Mutant, una manera que tens és participar al nostre Verkami.

A més d’ajudar-nos a construir les estatuetes, tots i totes les mecenes tindran la seua butaca reservada. Però hi haurà recompensa extra per als i les verkamistes VIP, després de la gala estaran amb els i les finalistes i presentadores, lliuradores de premis i jurat fent-se un refrigeri per xarrar i fer-se fotos amb cerveses Turia. Tens fins el mateix dia de la gala per fer-te mecenes i donar suport a la gala.

El presentador d’Assumptes Interns Pere Aznar, s’escaparà unes horetes del seu lloc habitual de feina per conduïr la primera edició dels Premis Tresdeu. Entre entrega i entrega de premis, recordem que són 9 categories i 5 finalistes per cadascuna, tindrem també quatre actuacions musicals.

Tindrem el gust d’escoltar algunes cançons de quatre grups valencians. La Plata, El Diluvi, JazzWoman & Periferia Norte i Varry Brava. Participaran en la gala fent entrega de premis personalitats del món cultural i creatiu valencià com l’actor i guionista de Videópatas Armando Arjona, la locutora de ràdio Clara Laguarda, l’actriu Olga Alamán o el músic Kiko Tur. Vos esperem el 29!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €