Els documentals i discos valencians que necessiten la teua ajuda a Verkami

Hui et portem una nova recopilació de projectes arribats de tots els racons del País Valencià que necessiten la teua ajuda. La plataforma Verkami, com ja vos hem contat altres vegades, ofereix la possibilitat de traure projectes endavant mitjançant micromecenatge. Ahí és on entreu vosaltres. Ara vos deixem les campanyes valencianes actualment en marxa a la plataforma. Vosaltres decidiu si es voleu convertir en mecenes!

Numen > 4 dies…

El grup alacantí de rock progressiu i simfònic Numen vol publicar en vinil el seu nou disc Cyclothymia el qual es troba actualment en procés de masterització. Amb les recompenses podràs aconseguir el disc en format digital, en format CD i/o en format vinil. A més també podràs aconseguir camisetes i veure aparèixer el teu nom al llibret del disc.

Documental Itness > 26 dies…

Itness és (o serà) un fals documental en format curtmetratge que relata la vida d’Izan González. És el Treball Fi de Grau d’un grup d’estudiants de Comunicació Audiovisual. L’objectiu del treball és realitzar una sàtira social sobre els it boys i it girls, centrant-se en el personatge inventat d’Izan. La idea és denunciar que qualsevol pot convertir-se en algú prestigiós o influent per coses banals. L’equip al càrrec del treball s’anomena South Sea Productions, i les recompenses no tenen desperdici.

El Tio la Careta > 31 dies…

El Tio la Careta, grup del qual ja vos hem parlat en alguna ocasió, ha obert un Verkami per gravar la segona part del disc Grita, que s’anomenarà Rebélate. Escolta la cançó que et posem a continuació i si t’agrada no dubte en fer una ullada a les atractives recompenses: entrades a concerts, CD-Pen, camisetes ECO, dessuadores…

Documental Els ulls de Chios > Assolit!

El projecte Els ulls de Chios ja ha assolit més del 100% de l’objectiu marcat. Però encara teniu 33 dies per fer les vostres aportacions. El documental se centrarà en repartir 5 càmeres a persones refugiades que viuen al campament de refugiats de Vial, a l’illa grega de Chios. Així elles seran les encarregades de relatar el seu dia a dia. Darrere del projecte es troba la periodista Sara Uve, qui marxarà a Chios com a voluntària. A les recompenses destaca que per 20€, t’afegiran al grup de WhatsApp o Telegram per informar-te setmanalment de la situació de l’illa i els progressos del projecte.

Abisme > Assolit!

Encara podeu fer les vostres aportacions al grup d’easycore d’Algemesí Abisme. Ja tenen recaptat el 119% de l’objectiu inicial però encara teniu 13 dies per fer-vos mecenes. Podreu aconseguir les originals recompenses de la campanya elaborada per traure el disc anomenalt Quasi una victòria.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €