Tro’19, la gran trobada de globus aerostàtics de Bocairent i Fontanars

Aquest cap de setmana tindrà lloc a la Vall d’Albaida la gran festa valenciana del vol aerostàtic. Tro’19 omplirà de globus aerostàtics el cel de les localitats de Bocairent i Fontanars dels Alforins. Sense dubte una cita molt interessant per a tota persona aficionada a la fotografia, o simplement qui vulga gaudir d’una experència diferent a l’interior de les comarques valencianes. Les activitats es desenvoluparan del 15 al 17 de febrer i els millors pilots aerostàtics a nivell estatal, mostraran les seues habilitats. Ací vos deixem un vídeo de l’empresa Totglobo, organitzadora de l’esdeveniment amb València Turisme i els ajuntaments, i que també ofereix la possibilitat de contractar vols a particulars.

Competició amb música

L’exhibició aerostàtica inclou una competició entre globus amb un vehicle “llebre” en el qual viatjarà un dolçainer i un tabaleter que interpretaran música valenciana per als participants i per al públic assistent. Hi participarà el campió d’Espanya i bocairentí Blai Carbonell.

Aquest globus “llebre” serà perseguit per la resta i baixarà durant el seu vol en un parell d’ocasions per a deixar exposada una diana (la segona serà la d’aterratge) on hauran de llançar un “testimoni” el més a prop possible la resta de globus que li seguiran. En la segona i definitiva baixada, els músics estaran esperant a la resta de globus i, en funció de l’èxit de la seua aproximació interpretaran l’una o l’altra peça (més festiva quant millor resultat aconseguisquen).

Programa

TotGlobo Bocairent

Divendres 15:

  • 8:30 h. Vol lliure.
  • 17:00 h. Inflat de globus a Fontanars dels Alforins.

Dissabte 16

  • 8:30 h. Vol lliure.
  • 17:00 h. Inflat de globus a Bocairent

Diumenge 17

  • 8:30 Vol lliure.

Descripció dels vols lliures:

En cada un d’aquests vols es durà a terme la competició amb música descrita anteriorment. La trobada i posterior sortida cap al camp d’enlairament serà a Bocairent. El punt d’enlairament de cadascun dels tres vols es realitzarà en un camp proper a les localitats de Bocairent i Fontanars. Es determinarà el mateix dia del vol en funció de la direcció del vent. Es publicarà ubicació a través de l’esdeveniment de Facebook.

Descripció dels inflats estàtics:

Les vesprades de divendres i dissabte, cap a les 17:30 hores es realitzaran (si el temps ho permet) sengles inflats d’exhibició en un camp proper a cadascuna de les localitats. Es publicarà ubicació a través de l’esdeveniment de Facebook.

*Fotos de TotGlobo

TotGlobo Bocairent

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €