Et menjaries tu sol una paella de 3 kg en 15 minuts?

El YouTuber valencià Joe Burgerchallenge especialitzat en superar reptes gastronòmics ha publicat fa no res una de les seues últimes gestes. Acompanyat del menjador professional estatunidenc Randy Santel, també acostumat als grans reptes sangoneretes van a un restaurant d’Alcobendas, l’únic que ofereix el repte de la paella en tot l’Estat. Com a bon valencià a Joe no li acaba d’apanyar la recepta de la pella madrilenya però acaba acceptant el repte amb fins solidaris.

Repte de la paella

El vídeo comença primer amb un altre repte de Randy Santel, una hamburguesa de 108 euros. Podeu avançar el vídeo fins el minut 20:00 on comença el repte de la paella d’Alcobendas. El propi Joe coneixent el conflicte que generarà per ser valencià i anar a Madrid a fer aquest repte, ja es justifica. A Alcobendas es troba l’únic restaurant en tot l’Estat que s’atreveix a fer aquest repte. Joe, com a valencià, aclareix que sap que no es tracta d’una paella valenciana, no és la recepta. A més, fer aquest repte en qualsevol restaurant de València els costaria milers d’euros.

El repte consisteix en menjar-se una paella d’entre 2,5 i 3 kg en una hora per aconseguir el premi: menjar gratis durant un mes al restaurant. La paella porta verdura, calamar, pollastre i porc, tot sense corfa i sense ossos, acompanyada de dos refrescos o cerveses. Tot per 25 euros. Quan apareix la cuinera preparant les paelles ja confirmes que la recepta tradicional no va a fer-se. Joe acompanya el vídeo amb talls fent bromes amb l’elaboració de la paella com aquell de Korah que es va fer viral l’estiu de 2017.

Repte aconseguit i fi solidari

A partir del minut 24:00 del vídeo i abans de començar el repte, Joe ens explica que donaran el premi si l’aconsegueixen. Els 5 valents que van a intentar superar el repte de la paella donaran el premi a una família necessitada. Cáritas gestionarà el premi i enviaran a les persones que podran gaudir de menjar gratis durant un mes.

Tot i tindre una hora per a menjar-se la paella, el nord-americà se la sampa en 15 minuts. I no content amb això, s’engul dos grans cerveses pràcticament amb quatre glops. Ni més ni menys que el repte número 634 que supera Randy Santel. Joe encara tardaria uns minuts més i acaba el repte en 21 minuts. El que no correria la mateixa sort seria el tercer en discòrdia, Sezar Blue. Avanceu fins el minut 36 si voleu veure una persona passant-ho malament. L’arròs va eixir per on no devia eixir. Per sort en l’edició del vídeo no es veu. Per últim, és torn dels últims dos menjadors professionals que es proposen el repte. Un d’ells, Magic Mitch s’acaba la paella en 8 minuts 49 segons!

Un altra cosa a destacar, és que Joe sempre adverteix i explica la complexitat i perillositat dels reptes. Recomana no forçar la maquinària si feu un repte, si no es trobeu bé i no és necessari. Si aprofundiu al seu canal podreu trobar llocs de bufet lliure a València, inclús el concurs de menjar fartons a Xàtiva.

*Foto de Randy Santel

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €