S’està coent La Fallera Calavera 3 i necessiten la teua ajuda!

La Fallera Calavera 3 arribarà pròximament i incorporarà un tauler. Zombi Paella, l’editorial del joc, ha obert un espai web per arreplegar propostes de personatges i tradicions valencianes que es podrien incloure en esta expansió. La zombi valenciana més cèlebre tornarà després d’haver-se publicat el joc bàsic (2014), la novel·la (2015) i La Fallera Calavera 2 (2015).

L’autor del joc, Enric Aguilar, està desenvolupant una nova expansió en l’actualitat i s’espera que isca a la venda durant la tardor de 2019, publicada per Zombi Paella. Inclourà 55 cartes il·lustrades per Esther Méndez les quals s’han d’afegir al joc bàsic i també son combinables amb La Fallera Calavera 2. No obstant això, la innovació més gran serà la incorporació, per primera vegada, d’un tauler.

El tauler, una revolució en La Fallera Calavera

Fallera Calavera 3La Fallera Calavera 3 inclourà un tauler. Serà un mapa del territori valencià dividit en caselles per on es passejarà La Fallera Calavera. Els jugadors podran moure la zombi en funció dels seus interessos, ja que depenent del lloc on estiga la morta, algunes cartes activaran uns o altres efectes. A banda, el tauler revolucionarà la manera en què els jugadors obtenen cartes.

La mecànica del tauler serà molt senzilla. Hi afegirà una major profunditat estratègica al joc, sense perdre l’essència imprevisible de La Fallera Calavera original. El tauler funcionarà també amb les cartes de La Fallera Calavera 2. És a dir, es podran combinar si ho desitgen totes les expansions o jugar només amb la baralla bàsica i La Fallera Calavera 3.

La Fallera Calavera et necessita

La Fallera Calavera 3 està en fase de testeig i per les noves propostes pul·lulen personatges com la Xata Merenguera o Amparito, la filla del mestre. No obstant això, cap d’estes cartes és definitiva. L’autor Enric Aguilar, mitjançant una web que s’acaba d’obrir, busca idees i aportacions de tradicions, personatges o altres elements valencians. Els usuaris registrats en zombipaella.com poden aportar idees i votar les propostes d’altres usuaris. Alguns dels suggeriments podrien acabar incorporant-se en el joc. Ja va passar amb el Tio Canya, Tirisiti o DJ Ximo, inspirada en Chimo Bayo.

Ja hi han  més de 150 propostes publicades per La Fallera Calavera 3. Podeu votar els suggeriments que més vos agraden o proposar-ne de nous. Des del tren La Panderola, el coent de Borriana, Pepiu de Castellar o les Illes Columbretes. Podeu registrar-vos, aportar i idees i votar les d’altres des d’aquest enllaç.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €