Fes-te mecenes i dona suport a les campanyes valencianes de Verkami

Nova recopilació de projectes valencians que necessiten la teua ajuda a a plataforma Verkami. Com bé sabreu, Verkami és una plataforma de micromecenatge, on amb modestes aportacions podeu ajudar a traure endavant projectes interessants. Hem fet un recull de les campanyes valencianes que ara mateix estan en marxa: música, moda, audiovisual, literatura, fotografia… Vosaltres decidiu si us voleu convertir en mecenes!

Llums del nord, el nou disc de L’Home Brut

Llums del nord és el nom escollit per al segon llarga durada de L’Home Brut. El grup de la Ribera Alta ja ha llançat el primer avançament titulat “Hereus del gat”, del que serà un disc conceptual. Des de 5€ pots fer la teua aportació amb la qual escoltaràs anticipadament el disc. Per un poc més pots aconseguir des del disc en format físic, samarretes, entrades per al concert de presentació… Fins i tot contractar-los per a un bolo elèctric o acústic.

2 años a dedo con Chocolate por Sudamérica

Germán Martínez i el seu gos Chocolate porten 11 anys viatjant. Al seu últim viatge han recorregut Amèrica de punta a punta fent autoestop. El del Port de Sagunt està materialitzant aquesta experiència amb un llibre on narrarà totes les experiències i aportarà espectaculars fotografies a tot color. Des de 20€ pots ajudar Germán i Chocolate a fer el seu llibre realitat.

PRAXIS – Sociología Animal (primer LP)

Sociología Animal son un duet valencià que té el hip-hop a les venes. Amb la teua col·laboració prometen traure un disc que serà inoblidable, el seu primer llarg durada. Fa pocs dies van traure el segon avançament del disc perquè s’animeu a aportar la vostra ajuda. Es titula “Som” i han comptat amb Veroniké de Frida i Man de Vadebo. Des de 5€ pots fer la teua aportació, i per un poc més també pots aconseguir el disc en format físic, samarretes, dessuadores i per sols 150€ pots obtindre el concert de presentació.

Col·lecció samarretes EL CAPITAL O LA VIDA

La Repartidora ha començat un projecte de producció tèxtil amb criteris de proximitat, ecologisme, comerç just i missatge crític. L’espai social i cultural de Benimaclet ha llançat una línia de samarretes de producció local, ecològica i solidària. Ara per ara, tenen tres dissenys que són obra d’Elías Taño, Eixa i Ubeefe. Sense dubte 3 dissenyadores compromeses amb els moviments socials a través de la seua obra gràfica. Amb la teua aportació des de 15 euros, a banda d’aconseguir una de les samarretes, col·laboraràs a produir més samarretes i generar un estoc.

Mudas (Curtmetratge)

Mudas és un curtmetratge creat per un grup d’estudiants de la Universitat Politècnica de València. És la història de lluita i superació d’Alba, una jove que sent una enorme repulsió al sexe. I ho faran des del prisma de la salut mental i amb un perfil feminista. Si vols ajudar-los a contar la història d’Alba ho pots fer des de sols 5€. També pots convertir-te en productor associat per 250€.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €