L’Home Brut debuten amb un EP homònim

10606204_843048062406009_8326657486395831443_nL’Home Brut, s’assomaven tímidament a les xarxes fa unes setmanes. Anunciaven la publicació inminent de cinc cançons de rock alternatiu, que finalment veien la llum el passat 11 d’octubre. Mitjançant Bandcamp els cinc nous temes dels joves de Beneixida (la Ribera Alta) botaren a les xarxes per donar-los a conèixer com l’Home Brut, en la forma d’un demo EP homònim.

Alexandre (Bateria), Lolo (guitarra), Xavi (guitarra) i Eneas (baix i veus) aposten de nou per la música. Ho han fet altres vegades, com amb el projecte Desfici. D’aquesta banda ens queden temes com “Ara és tardAra deixen el hardcore i el grunge per explorar el rock alternatiu amb LHome Brut.

Una setmana després de la publicació del seu EP, el nou grup s’estrenava als escenaris en el I Concurs de Grups Emergents a Benigànim (la Vall d’Albaida), aconseguint el segon premi. Aquest és nou projecte promogut pel col·lectiu cultural “El Ganxo“, impulsors també del GanxoRock, que porten des de 1995 defensant i promovent el patrimoni cultural del País Valencià. La falta d’ajudes i difícil situació econòmica general va propiciar que el 2014 el festival de Benigànim no s’haja celebrat. Tot i això, sabem que enguany l’associació realitza esforços per poder tornar-lo a organitzar.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €