Rock per la Infància, el gran concert benèfic amb grups valencians

Sueca acull el pròxim 11 de maig un gran concert benèfic per la infància. Una iniciativa de l’associació Proeso i Save The Children per a un fons que lluita contra la pobresa infantil. 600 alumnes i 90 professors actuaran amb El Diluvi, La Fúmiga, Candela Roots, Atupa, Frida i Lilit i Dionis. Ací teniu un vídeo amb imatges i so d’un concert de ProESO de 2018.

El proper 11 de maig l’Associació de Docents de Música de la Comunitat Valenciana, Proeso, oferirà a Sueca (La Ribera Baixa) l’espectacle Rock per la Infància. El concert naix amb motiu del 10è aniversari, i comptarà amb un extens cartell de grups valencians.

Sueca és una ciutat solidària que es bolca en cada causa, en cada iniciativa benèfica que s’organitza. No dubtem que també ho farà en aquesta ocasió. Convidem a totes les veïnes i veïns de la ciutat i dels voltants a no perdre-se’l i contribuir a la causa.

Tal i com hem comentat abans, han confirmat la seua presència El Diluvi, La Fúmiga, Lilit i Dionís, Candela Roots, Atupa i Frida. Els grups estaran acompanyats pel grup instrumental de Proeso i la seua coral amb més de 500 xiquetes i xiquets. La coral està formada per alumnat d’educació secundària, primària, escoles de música i conservatoris de tot el territori.

Concert solidari

Els beneficis obtinguts amb la venda d’entrades es donaran a Save the Children. De fet, l’ONG compta amb un fons específic per lluitar contra la pobresa infantil amb eines com la música. L’organització treballa des de fa 100 anys per assegurar que tots els xiquets i xiquetes sobrevisquen, aprenguen i estiguie protegits. Actualment l’organització opera en més de 120 països. I a l’àmbit valencià treballa des de fa més de 20 anys en programes d’atenció als xiquets i xiquetes més vulnerables. Save the children se centra en la infància en risc de pobresa o exclusió social. I ho fa independentment de la seua condició o país d’origen. Perquè puguen gaudir plenament de seus drets i aconseguir el màxim de les seues capacitats.

Creiem fermament en el poder de la música com a agent vertebrador de territoris i com a mitjà per a la integració social. La música és un instrument educatiu potentíssim.

Les ENTRADES sortiran a la venda a partir de dilluns que, 1 d’abril, a les 9:00 hores a través de la plataforma en línia Notikumi per només 8 euros. I per a qui decidisca comprar l’entrada a taquilla ho podrà fer per 10 euros. El concert serà al recinte de concerts i festes de Sueca, a les 19:30 hores.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €