Passa una Pasqua de riure amb Maria Juan i companyia

Si hi ha algú que pot fer-te riure aquest mes d’abril és Maria Juan. Entre Comediants, Assumptes Interns, La Forastera, He tornat (Noves històries de Mariua) i el Fes la Mona d’Ontinyent, tenim rialles garantides. Com ja sabreu, la podeu veure a diari col·laborant al programa Assumptes Interns de Pere Aznar. Ara, Comediants s’ha agafat un descans, però s’ha estrenat com actriu secundària a la sèrie La Forastera, cada nit de diumenge. I no sols a la televisió, també al teatre! Sense anar més lluny la podrem veure aquest cap de setmana i el de Pasqua, t’apuntes?

He tornat (Noves històries de Mariua)

Maria Juan, amb el seu espectacle, He tornat (Noves Històries de Mariua), té moltes coses noves a explicar al Teatre Micalet. Històries de ser dona, de ser mare, de tornar a casa, de mudances, de tornar al poble, de fer comboi amb els amics que també s’han fet grans… Un espectacle amb moltes sorpreses dins i fora de l’escenari.

Estarà al Teatre Micalet del 4 al 7 d’abril, dijous i divendres a les 20.30 h i dissabte i diumenge a les 19 h. Preu especial de 12 euros si la compres accedint des d’aquest enllaç.

Festival fes la mona


El divendres 19 d’abril el Teatre Echegaray d’Ontinyent s’omplirà de comèdia amb dos sessions de la seua paisana Maria Juan acompanyada pels còmics televisius Pere Aznar, Carol Tomás i la col·laboració de les Trinis. Quasi serà un Assumptes interns sobre l’escenari.

Per tercer any consecutiu en divendres sant, el Teatre Echegaray s’emplenarà de llonganissa, mona i rialles. Hi hauran dos sessions, a les 20h i a les 22h per 12 euros ambdues. No et confies perquè les entrades de les 20 estan volant!

Fes la Mona Maria Juan

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €