Xavi Castillo i Pepa Cases presentaran la nova temporada de Trau la llengua

L’humorista Xavi Castillo i l’actriu Pepa Cases presentaran la nova temporada del programa Trau la llengua, que s’està produint en aquests moments. Eugeni Alemany dona el relleu a Castillo i a Cases en el programa d’entreteniment, que recorre el nostre territori buscant paraules, expressions i formes curioses d’anomenar les coses en valencià.


La nova temporada de Trau la llengua s’estrenarà en la televisió d’À Punt Mèdia en breu. El programa mantindrà les seccions més emblemàtiques i, a més, estarà ple de novetats i sorpreses. És un format pensat per a tots els públics, que mescla la divulgació i l’entreteniment en la promoció de la cultura pròpia i, sobretot, en clau d’humor. El programa ha funcionat amb èxit també en les xarxes socials.

Trau la llengua és l’únic programa de l’extinta Canal 9 que continua en antena a À Punt gràcies a convertir-se en un dels millor acollits i amb millor audiències de l’ens. De totes maneres, continuarem veient a Eugeni Alemany al concurs diari Atrapa’m si pots.

Xavi Castillo i Pepa Cases

Xavi Castillo té una trajectòria sobradament reconeguda amb la seua companyia Pot de plom. Vetat durant molts anys per diferents dirigents del PP i l’antiga Canal 9, ara ja col·labora al programa de ràdio d’À Punt Pròxima parada. No sabrem quan començarà a emetre’s la nova temporada de Trau la llengua però sí sabem també durant aquesta Pasqua podrem veure a Castillo a Historietes Medievals, una sèrie de 13 capítols dirigits per ell mateix, en què un joglar i un trobador contaran rondalles valencianes amb humor i imaginació.

Per la seua banda Pepa Cases ha aparegut ja a À Punt, concretament al programa Comediants i ho ha fet per partida triple. L’actriu, ballarina, coreògrafa, música, cantautora, escriptora… nascuda a Nules, però professionalment lligada a Vila-real. Des dels 18 anys comença a formar part de companyies de carrer reconegudes i treballant en gires nacionals i europees. Ha girat amb la també humorista Maria Juan amb l’espectacle Pepita i Mariua.

*Foto de portada extreta del Facebook de Pot de Plom

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €