La connexió galaicovalenciana Dakidarría presenta “Seguimos en pé”

La banda gallega Dakidarría estrena el seu nou single, “Seguimos en pé”, pertanyent a la segona part del seu últim treball Filosofía incendiaria (Maldito Records, 2018). Ací podeu escoltar la primera part. Per estrenar-lo han decidit acompanyar-lo d’un video-lyric el qual combina la lletra de la cançó amb animacions, imatges d’arxiu i imatges de la banda. La banda que porta més de 15 anys exportant per tot l’Estat el sueu punk-rock, explora ara els ritmes urbans i electrònics, però sense abandonar el seu missatge compromés ni els seus principis.

Aquest single ha estat gravat als estudis corunyesos de Pouland Studios, sota la producció de Iago Pico i la pròpia banda. A més, compta amb la col·laboració de l’artista gallega High Paw, que converteix aquest single en una autèntica bomba.

I on està la connexió valenciana t’estaràs preguntant? Doncs Dakidarría compta a les seues files amb el baixista Xavi Arias (Aspencat) i el bateria Ximo Tomàs “Maki” (Obrint Pas, The Locos, Disidencia, Ràdio Clash…), ambdós valencians. Podeu conéixer millor visitant el lloc web de la banda i les seues xarxes.

Dakidarría

Filosofía Incendiaria Tour ’19

A més Dakidarría acaba d’anunciar noves dates per al seu Filosofía Incendiaria Tour’19. Al mes de juliol vindran de gira al País Valencià, formant part dels cartells del Feslloc i del Pirata Rock. A Benlloc arribaran el 13 de juliol i a Gandia encara no està desvelat el cartell per dies però asseguren que serà el 18 o 19. Si aquest agost viatgeu cap a Galícia tindreu més ocasions per veure’ls.

Gira Dakidarría 2019

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €