ZOO i Tito Pontet posen el ritme a la cançó de l’estiu d’À Punt

“Estem d’estiu” és el títol escollit per a la cançó de l’estiu que ha preparat À Punt. Per a aquesta especial cançó l’equip de Josep Pitarch ha comptat amb alumnes del Col·legi d’Educació Especial Raquel Payá de Dénia (Marina Alta), Panxo de ZOO i Alba de Tito Pontent. A més, han col·laborat en l’elaboració del vídeo musical que ens acompanyarà durant l’estiu de la televisió pública valenciana. Podeu veure’l ací sota.

Després de la bona acollida que va tindre la cançó de l’estiu passat, amb la Tia Figa, Remei de Jazzmatiks i Pasqu d’Aspencat, enguany s’ha volgut donar-li un toc solidari i especial. El centre Raquel Payá ha recalcat que ha estat tot un gust treballar amb tot aquest i equip. De la mateixa manera, han volgut recalcar que treballar amb persones amb diversitat funcional et fa gran.

Per la seua banda, des de ZOO s’han manifestat feliços de haver pogut participar al projecte. Per a ells ha sigut un preciós aprenentatge amb les alumnes i mestres del centre i un gran exemple de com fer país. Pròximament es podrà veure també a la televisió.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €