Azagra: «A Fermin li queia fatal que els nazis anaren als concerts de Kortatu»

La Represa convida a Carlos Azagra al programa d’esta setmana. Azagra és un popular autor de còmic a la revista El Jueves, on va crear als personatges Pedro Pico y Pico Vena, un punk i un skinhead que durant anys van protagonitzar les historietes més alternatives de la publicació. De la mà de La Represa repassem la seua  trajectòria amb una entrevista que va ser enregistrada a les Jornades de Còmic de València, celebrades a l’edifici la Nau fa un parell de setmanes.

Carlos Azagra

Va començar a publicar a la revista Andalán, als anys 70, on entrà de mà de Jose Antonio Labordeta. Allà viuria diversos episodis de censura, que també viuria amb el colectivo Zeta i amb Butifarra, publicació vinculada a les associacions de veïns de Barcelona.

Azagra ha sigut portadista i ha il·lustrat discos de grups com La Polla Records, Brams, El Último Ke Zierre, o Extremoduro. També ha tingut amistat amb molts grups bascos dels 80 i fins i tot Tijuana in Blue li va dedicar una cançó.

Carlos Azagra - La Represa

Carlos Azagra

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €