Circuit Sonora 19-20, 16 concerts arreu del territori valencià

L’Institut Valencià de Cultura ha donat hui a conèixer el calendari de concerts del circuit Sonora, amb els els grups guanyadors i finalistes dels primers Premis Carles Santos de la Música Valenciana. Un total de 16 concerts amb 27 artistes en 15 localitats al llarg i ample del territori valencià entre l’octubre del 2019 i el febrer del 2020.

Circuit SonoraOctubre

El circuit Sonora 2019-2020 integra 16 concerts amb un total de 27 propostes musicals de solistes i grups. El primer concert tindrà lloc a Gandia el 19 d’octubre i comptarà amb Novembre Elèctric, PAVVLA i Fru Katinka. Dani Miquel actuarà el 31 d’octubre a Altea.

Novembre

A Castelló, dins de la programació del Trovam, la Fira Valenciana de la Música, trobem el 8 de novembre Pau Alabajos amb la Banda Municipal de Castelló i el 9 de novembre, Feliu Ventura. El 29 de novembre serà el torn de Carles Pastor i L’Eix Radical (Júlia i Clara Andrés) a l’Alcúdia.

Desembre

El 21 de desembre hi haurà al Port de Sagunt una proposta molt urbana a càrrec de Frida, Prozak Soup i JazzWoman. Morella acollirà el 28 de desembre el concert conjunt de Jonatan Penalba i Rascanya.

Gener

Ja en 2020, Sedajazz Big Band Compendium estaran a Villena el 24 de gener i June’s Kaleidoscope i Johnny B. Zero a la Pobla de Vallbona el 25 de gener. També el 25 de gener tindrem Òscar Briz i Vera Green a Benicarló i Santero y los Muchachos i Junior Mackenzie a Pedreguer.

Febrer

El 7 de febrer serà el torn de Botifarra a Banda a Requena i el 8, Carles Dénia estarà al Teatre Arniches d’Alacant, mentre que Borriana Big Band oferiran un concert a Silla. Una doble proposta familiar, amb Canta Canalla i Trobadorets, tindrà lloc el 23 de febrer a Aielo de Malferit. I el circuit conclourà el 28 de febrer amb Andreu Valor i Eva Olivencia a Elx.

Primer Circuit Sonora

Cricuit SonoraPel que fa a la distribució geogràfica dels concerts del circuit, les propostes arribaran de nord a sud a 15 poblacions valencianes: Morella, Benicarló, Castelló, el Port de Sagunt, Requena, la Pobla de Vallbona, Silla, l’Alcúdia, Aielo de Malferit, Gandia, Pedreguer, Altea, Villena, Alacant i Elx. L’elecció d’aquests municipis fa palés un altre dels propòsits del circuit de la música valenciana: cobrir zones on la programació d’espectacles és inferior i desestacionalitzar l’oferta musical.

El concert de presentació del circuit Sonora va tindre lloc el passat 10 de maig a Vilafranca coincidint amb la capitalitat cultural valenciana que aquesta població comparteix enguany amb Altea. El concert va estar protagonitzat per Els Jóvens, que van ser els grans guanyadors de l’edició 2018 dels Premis Carles Santos amb tres guardons: millor disc, grup revelació i millor cançó.

El cartell de Sonora ha estat a càrrec de la coneguda il·lustradora Carla Fuentes. L’artista valenciana ha plasmat en una atractiva imatge tots els possibles perfils del públic valencià actual. Així es representa la voluntat de Sonora, arribar a tot tipus de persones del país amb una oferta musical molt diversa.

La segona edició del Sonora arrancarà en la tardor de 2020. Aquesta vindrà configurada amb els guanyadors de la segona edició dels Premis Carles Santos de la Música Valenciana. Aquesta cerimònia tindrà lloc al Teatre Principal de València el 12 de desembre. La setmana passada es va tancar el període de presentació de candidatures i al mes de novembre es donaran a conéixer els finalistes.

Participa Participa

Dessuadora A Tornallom
Dessuadora d'edició limitada "A Tornallom" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. Dissenyat per Bram S...
Preu 24 €
Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Noves veus (secció d’opinió)
Entre totes i tots som capaços d'impulsar noves veus dins del panorama mediàtic valencià. Calen noves idees i enfocaments per encarar aquesta dècada d...
25%
11
DIES
112,00 €
aconseguit de 450,00 €