Ajuda a Mississippi a fer realitat el seu llibre ‘Sin ellas no hay nosotras’

Sin ellas no hay nosotras no només té un títol molt especial. Es tracta d’un projecte de llibre que pretén connectar els èxits de les dones d’avui amb les lluites de les dones del passat. Un llibre dedicat a les dones espanyoles que han fet i segueixen fent història. Estarà il·lustrat per 17 reconegudes artistes, entre les quals trobem valencianes com Ame Soler, Ana Oncina, Belén Segarra o Sara Paint. De la mà de la jove poeta Marta Fornes (Mississippi) i l’editorial La Moderna, aquest llibre tractarà de veure la llum mitjançant micromecenatge amb la plataforma Goteo. L’objectiu mínim de la campanya es va assolir en una setmana, ara busquen arribar a l’objectiu òptim. Anima’t o cofinança aquest gran projecte!

Sin ellas no hay nosotras

És en la convergència de la història de la dona amb la visualitat on sorgeix aquest projecte. Sin ellas no hay nosotras vol funcionar com un homenatge a aquelles dones que ens van mostrar el camí a totes. Estarà destinat a tots els públics, escrit en un to adult però desenfadat que no s’oblidarà del públic infantil pel seu afany divulgatiu, i recollirà més de 30 breus biografies de dones espanyoles que han fet història com Clara Campoamor, María Moliner, Federica Montseny, Maruja Mallo o Mireia Belmonte a especialitats tan dispars com la política, la literatura, la ciència o l’esport.

El llibre proposa un enfocament multidisciplinari que poques vegades aborden aquest tipus de llibres. Ara que al nostre país, per desgràcia, comencen a sentir-se veus que amenacen els èxits aconseguits per les dones al llarg dels segles, són més urgents que mai projectes com aquest que posen en valor el lluitat i aconseguit per les dones espanyoles .

Mississippi

Cada petita biografia anirà acompanyada d’una il·lustració a doble pàgina i els textos aniran a càrrec de Marta Fornes, la jove poeta que sota el pseudònim de Mississippi s’ha alçat dues vegades amb el Poetry Slam de València i l’any passat ha publicat amb La Moderna el poemari Que te den, Mr. Wonderfool, que va ja per la seva segona edició. Ella és qui ha dissenyat aquest projecte.

Les autores que ja han confirmat la seua participació i de les mans sortiran les il·lustracions d’aquest projecte són Ana Oncina, Ame Soler, Mya Pagán, Belén Segarra, Mary Walls, Ester García, Sara Paint, Virginia Rivas, Silvia Bezos, Mayte Alvarado, Laura Vivancos, Gala Fiz, María Polán, María Solana, Ana Solana, Laura Ávila i Loidi. Massa talent junt com per perdre-se’l.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €