La Tesa més tendra al videoclip de ‘La cançó més bonica del món’

Tesa publica el videoclip de “La cançó més bonica del món”, un dels temes més íntims del disc Rural. Precisament un treball que es va emportar el passat diumenge el Premi Ovidi al millor disc de Hip-hop de l’any.  En paraules de Tesa, aquesta cançó i videoclip és una «oda a l’amor a la família», i fa un recorregut des de les primeres pedalades fins al somriure al final de la vida. El podeu veure donant-li al play.

El clip ha estat dirigit per Carlo Blacksoul, amb qui la cantant ja ha treballat anteriorment en “Rebesnéts del Tio Canya” i “La Khalessi” i que tan bona acollida van tenir. A “La cançó més bonica del món” es mostra, a través de diferents històries, la importància de la família per al desenvolupament i la felicitat de la persona. El clip, segons conta Tesa, mostra «el gaudi de compartir tot allò amb els qui estimes. Intentant donar la millor versió d’una mateixa i valorant tot el que la família aporta».

El clip també despulla els aspectes menys agradables d’aquesta relació fraternal, a través d’un lletra contundent i sincera. Però els aspectes positius tenen molta més força i l’amor que professa als seus pares, els quals podem veure en alguna escena del clip, és immesurable.

Un treball en equip

El ritme de la cançó, que és molt ballable, el signa l’artista valencià Plan B. Com la mateixa Tesa explica, «porta tota la “candela” sobre un ritme llatí en el quan sonen els scratches esmolats de Loren D». Així mateix, l’acompanyament melòdic és d’Eryfukkssia i Andrae. “La cançó més bonica del món” ha estat gravada i mesclada a Atomic Studios del productor valencià Mark Dasousa.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €