Apologia capgira el panorama punk-rock valencià des de Vila-real

Vila-real es prepara per un enèrgic i potent directe que tindrà lloc el pròxim dissabte 30 de novembre. Per primera vegada, Apologia presenten sobre l’escenari el que es el seu primer LP, de títol homònim, i que tant bona acollida ha tingut per part de la crítica –nominat com a Millor Disc de Rock als Premis Ovidi– i del públic. Sens dubte, un concert que es recordarà com uns dels mes emocionants per al grup i els allí presents.

Concert debut Apologia

Apologia Concert

El proper dissabte 30 de novembre a les 23:30h a la sala Japan de Vila-Real on tindran com a companys d’escenari a Epicentre. A més, aquest directe conta amb una taquilla inversa on el propi públic decideix el preu que vol pagar abans d’entrar al concert. Una nit molt especial que transformarà la història del grup.

Publicat el passat dia 6 de novembre, aquest treball els ha convertit en una de les bandes revelació de l’escena rock valenciana. Una definició que es fruit d’un treball molt dur i conscient per part de la formació, amb integrants de molt anys de trajectòria que han passat fins i tot -amb diferents bandes- per festivals com el Feslloch, l’Aplec dels Ports o el Jovestiu.

LP Apologia

Aquest LP neix de la mà de Pablo Valle (Tirant lo Rock) i altres músics veterans del panorama valencià. Hi podem veure també “el Pinya” d’Almorranes Garrapinyaes. Està compost per deu cançons de guitarres i melodies molt poderoses i ritmes ràpids que juntament amb lletres de rebel·lia, lluita i amor fan d’aquest un àlbum únic i ple de personalitat. Així ho confirma a més, la presència de Pedro Martínez (El Último Ke Zierre) a la producció, la de Sam Ferrer -que ha treballat amb ZOO, Auxili o Mafalda- a la gravació als WZ ESTUDI de Borriol i la de Kike Sanchís -que ha col·laborat amb Desakato- dels Greendesert d’Oviedo amb la masterització.

La capacitat compositiva i sonora del grup es mostra també en la versatilitat dels temes, que oscil·len entre el hardcore, el punk, el pop o el rock i on a més, Apologia ha comptat amb col·laboracions de luxe com ara Xavi Sarrià (Obrint Pas), Maluks o la borrianenca Tatiana Javaloyes. Tot això, sumat a un directe únic i autèntic demostra com Apologia ha arribat per a quedar-se. El disc es pot descarregar des d’ací.

Apologia

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €