Així és el primer avanç del nou FIB organitzat pels amos de l’Arenal Sound

La 26a edició de Festival Internacional de Benicàssim, la primera gestionada per The Music Republic (Arenal, Festival de les Arts, Viña Rock…), el nou FIB, il·lumina els primers noms del seu cartell. Segons conten, un primer i potent avanç de cartell que naix d’escoltar activament el públic i de la feina exhaustiva de programació. Aposta de caràcter estatal i internacional, reforçant la seva voluntat d’acollir a un públic inquiet per les diverses cultures musicals.

Les primeres confirmacions del cartell consoliden la forta aposta de caràcter estatal i internacional del FIB. Reforcen així la seua voluntat d’acollir a un públic inquiet per les diverses cultures musicals. Obvia dir, que encara li queden moltes confirmacions per desvelar.

Artistes consagrats de dimensió mundial (Khalid, Vampire Weekend, Armin Van Buuren, The Kooks, Rita Ora, Martin Garrix, Crystal Fighters, The Libertines, Don Diablo, Foals, The Lumineers, Steve Aoki, Kaiser Chiefs, The Hives o Digitalism). Alguns dels grups estatals més rellevants de moment (Manel, León Benavente, La Habitación Roja, Triángulo de Amor Bizarro, Hinds, Los Planetas + Niño de Elche presenten Fuerza Nueva, Sidonie o Viva Suecia). També propostes emergents (Cariño o Meduza) completen un ampli ventall estilístic.

Del 16 al 19 de juliol i en el mateix recinte d’anys anteriors, arriba una de les cites més importants del País Valencià. A l’horitzó, la resignificació d’un festival que obre els braços al públic autòcton sense abandonar la seua vocació turística i internacional. Els abonaments sortiran a la venda des de 49 € + despeses el 28 de novembre a les 18:00 hores a través del web oficial. Qui vulga accedir al càmping haurà d’adquirir un tiquet independent per 25 € + despeses (tant Campfest com Villacamp).

FIB 2020

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €