Descobreix ‘Terra de festivals’, un viatge televisiu del Low al Rototom

Aquesta nit comença a les 23:40 un nou programa musical a la televisió d’À Punt. Terra de festivals és una nova docusèrie que farà el repàs d’alguns dels principals festivals de música que se celebren al País Valencià. En total són sis capítols d’uns 50 minuts, que cada dimarts s’emetran després de Cuineres i Cuiners. Cada capítol estarà basat en un festival i el Low Festival de Benidorm serà l’encarregat d’obrir el programa. El presentador és el músic i periodista Javi Ivànyez, que té una àmplia i interessant trajectòria, i uns vincles ben consolidats amb la música i la creació audiovisual. Ací podeu veure el vídeo que ha publicat per xarxes.

Low Cost Benidorm

Com hem dit abans el primer episodi de Terra de festivals ens parlarà del Low Festival de Benidorm. Visitem amb Javi la ciutat turística valenciana per excel·lència, on se celebra un festival que va començar el 2008, en plena crisi econòmica. El Low va ser pioner en la sostenibilitat mediambiental i s’ha consolidat combinant propostes emergents amb llegendes internacionals com New Order, Portishead, Pixies, Massive Attack o The Chemical Brothers.

Terra de Festivals

A banda del Low Festival, de Benidorm, el programa abordarà altres 5 grans festivals del País Valencià. També podrem veure capítols dedicats íntegrament a l’Arenal Sound, de Borriana; al Medusa Sunbeach, de Cullera; al FIB, de Benicàssim; al Leyendas del Rock, de Villena, i al Rototom Sunsplash, de Benicàssim.

Terra de festivals, a banda d’endinsar-se en l’experiència dels concerts, l’ambient i les activitats de cada festival, dona a conéixer en cada capítol l’oferta turística de l’entorn. Així, ofereix una mirada global per a descobrir un tipus d’oci d’abast internacional que ha situat el País Valencià com un dels territoris europeus de referència en la cultura de festivals. Cada programa es narra cronològicament, tal com faria un assistent de cadascun dels festivals per tal que l’experiència de l’espectador siga tan pareguda com siga possible a les vivències reals. A més, inclou entrevistes a alguns dels principals artistes que actuen en cada festival.

Terra de Festivals és una coproducció entre les productores valencianes Tresdeu Media i Dacsa Produccions. Com tots els programes de la televisió i de la ràdio d’À Punt Mèdia, Terra de festivals es podrà veure en directe, i una vegada emés, es podrà veure a la carta a través del lloc web d’À Punt, i en les apps mòbils i de Smart TV.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €