Destacats

Horaris Festivern 19-20! Qui farà la primera actuació de l’any?

Redacció | 26 Desembre 2019

El pròxim dissabte 28 de desembre a les 9:00 del matí s’obri l’horari d’acreditacions i taquilla del Festivern. A la mateixa hora també es podrà accedir al càmping i a les 17:30 de la vesprada al recinte dels concerts. Quina serà la primera banda que actuarà al Festivern? A quina hora serà el concurs de paelles? I les tornejos esportius? Quina serà l’última actuació de l’any? I la primera? La resposta a totes aquestes preguntes amb una simple imatge: Horaris Festivern 19-20.

Horaris Festivern 19-20

Més info Festivern 19-20

La televisiva Nerea Sanfe serà l’encarregada de donar les campanades del 15 aniversari del Festivern. Ella es disfressarà i tu pots donar-li alguna idea comentant aquest vídeo dels amics de Pomelo Televisió. Tu et disfressaràs?

No volíem tancar l’article sense recordar-vos també més informació rellevant. Encara estan a la venda abonaments i entrades d’un sol dia al següent enllaç. Cal remarcar que les entrades per dia NO tenen dret a zona d’acampada. Si tens abonament sense càmping pots accedir de visita a la zona d’acampada entre les 9:00 i les 20:00 h. ÉS IMPRESCINDIBLE respectar l’entorn: hi haurà papereres i contenidors de
vidre, plàstic i rebuig. Utilitzeu-los. Els horaris d’acreditacions i taquilla serà el següent:

  • 28 desembre: de 9 a a 3h de la matinada.
  • 29 desembre: de 10 a 3h de la matinada.
  • 30 i 31 desembre: d’11 a 3h de la matinada

No es toleraran actituds sexistes ni homòfobes. Si alguna persona t’agredeix, si vols informació o si observes alguna d’aquestes actituds, pots adreçar-te al Punt Fúcsia de Suport i Seguretat Feminista. No es tolerarà cap manca de respecte cap a l’entorn, espais, instal·lacions. Les persones que no respecten l’entorn i embruten l’espai sense trellat seran expulsades.

Plànol Festivern 19-20

*Foto de portada: Adolf Boluda

, , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir el correu brossa. Aprendre com la informació del vostre comentari és processada


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.