Destacats

Horaris Festivern 19-20! Qui farà la primera actuació de l’any?

Redacció | 26 desembre 2019

El pròxim dissabte 28 de desembre a les 9:00 del matí s’obri l’horari d’acreditacions i taquilla del Festivern. A la mateixa hora també es podrà accedir al càmping i a les 17:30 de la vesprada al recinte dels concerts. Quina serà la primera banda que actuarà al Festivern? A quina hora serà el concurs de paelles? I les tornejos esportius? Quina serà l’última actuació de l’any? I la primera? La resposta a totes aquestes preguntes amb una simple imatge: Horaris Festivern 19-20.

Horaris Festivern 19-20

Més info Festivern 19-20

La televisiva Nerea Sanfe serà l’encarregada de donar les campanades del 15 aniversari del Festivern. Ella es disfressarà i tu pots donar-li alguna idea comentant aquest vídeo dels amics de Pomelo Televisió. Tu et disfressaràs?

No volíem tancar l’article sense recordar-vos també més informació rellevant. Encara estan a la venda abonaments i entrades d’un sol dia al següent enllaç. Cal remarcar que les entrades per dia NO tenen dret a zona d’acampada. Si tens abonament sense càmping pots accedir de visita a la zona d’acampada entre les 9:00 i les 20:00 h. ÉS IMPRESCINDIBLE respectar l’entorn: hi haurà papereres i contenidors de
vidre, plàstic i rebuig. Utilitzeu-los. Els horaris d’acreditacions i taquilla serà el següent:

  • 28 desembre: de 9 a a 3h de la matinada.
  • 29 desembre: de 10 a 3h de la matinada.
  • 30 i 31 desembre: d’11 a 3h de la matinada

No es toleraran actituds sexistes ni homòfobes. Si alguna persona t’agredeix, si vols informació o si observes alguna d’aquestes actituds, pots adreçar-te al Punt Fúcsia de Suport i Seguretat Feminista. No es tolerarà cap manca de respecte cap a l’entorn, espais, instal·lacions. Les persones que no respecten l’entorn i embruten l’espai sense trellat seran expulsades.

Plànol Festivern 19-20

*Foto de portada: Adolf Boluda

, , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.