Descarrega’t i juga el Festipoli, el joc de la música en valencià

Aquest cap de setmana, una família valenciana ha tingut una gran iniciativa completament desinteressada. El Festipoli és una versió del conegut joc de taula Monopoly, però transformat a l’escena musical valenciana. On els carrers han estat substituïts per les cançons d’alguns coneguts grups.

>>>DESCARREGA FESTIPOLI ACÍ <<<

Des de Sagunt, Marina Mànyez ha estat treballant en un tauler i unes cartes on apareixen grups com Auxili, Aspencat, El Diluvi, La Fúmiga, Txarango, Zoo, Obrint Pas o Oques Grasses. El joc compta amb el vistiplau de Pro21Cultural i Propaganda Pel Fet.

També podem veure festivals com el Feslloc o el Festivern. El joc, a més, també compta amb Punts Violeta, control d’alcoholèmia, tenda de Macondo, casella de Confinament, etc. No podien faltar referències de Sagunt, la localitat de la creadora, i també apareixen els Premis Tresdeu en alguna carta.

Per a jugar simplement has de descarregar i imprimir el tauler i les cartes. El dau i les fitxes les poses tu i les normes són les equivalents a les del Monopoly. Encara que ja sabeu, cada casa i cada família posa les seues normes… A jugar!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €