Tremenda Jauría, Mafalda i Tribade: triple combo contra el matxirulo

Tremenda Jauría torna a la càrrega. La banda madrilenya encara la gira de tancament d’etapa per al 2020 mostrant el que serà el leitmotiv de la seva proposta artística. Després del single “El Botín“, aposten pel remix d’un dels seus temes més mítics i cantats, “Tú no eres mi papi ” de la mà de Tribade i Mafalda.

«Prenent els escenaris no pararem» cantaven en 2016 al costat de les Krudas Kubensi, referents del hip-hop transfeminista, queer i antiracista d’Amèrica Llatina. Amb aquesta mateixa intenció, ix a la llum “Tú no eres mi papi 2.0”, denunciar les dinàmiques profundament masculinitzades que es desenvolupen en l’àmbit de la cultura i específicament, al circuit musical, per molt independent i alternatiu que siga.

Tu no eres mi papi 2.0

Aquesta vegada amb Tribade i Mafalda. Les bandes catalana i valenciana, respectivament, són referents a la visibilització de les dones i els feminismes en la música. I no només en els escenaris, on cada vegada podem veure més dones i projectes feministes, sinó en tota la resta: oficines, producció, management, estudis d’enregistrament, equips tècnics de so i llums, etc.

Que els feminismes estan donant-li la volta a tot és més que una evidència en els nostres dies. Per tant, la cultura i la música com a àmbit professional i de creació està obligat a transformar-se cap a dinàmiques més igualitàries, sostenibles i que posen la vida al centre. Tremenda Jauría amb “Tú no eres mi papi 2.0” arriba per sumar-se i a aportar a aquesta profunda i necessària transformació.

Tun no eres mi papi

Grup de ball del Videoclip: Susu Queen, Alba Luna, 9´es Freshit, Maydana, Jenn Freshit, Marina

Amb un videoclip, rodat per les ja habituals Singrima Films, en què el ball i els cossos diversos i empoderats són el centre de la mateixa. Juntament amb estrofes amb missatges rotunds i clars, farà que no puguem deixar de ballar des de l’alegria i la força de tenir bandes sonores per a moments històrics de conquesta de drets, de relats i d’imaginaris. Produït per Tremenda Jauría, Pro21 Cultural i Mauka Music.

La producció i gravació del tema, com sempre, va a càrrec de la banda que explotant aquest vessant moombahtonera barreja, un cop més, sintetitzadors incisius, beats trencapistes i sub-bases explosius amb instruments orgànics com guitarres elèctriques, baixos i percussions. La barreja com tantes altres vegades l’ha dut a terme Pau Paredes i com ens té acostumada la banda, Yves Roussell ha estat en el mastering.

Dates anunciades 2020

29 FEBRER – DURANGO – 40‘ ROCK
20 MARÇ – CASTELLÓ – MAGDALENA SUBVERSIVA
21 MARÇ – ALPICAT – SALA LA UNIÓ
17 ABRIL – GUADALAJARA – ESPACIO TYCE
18 ABRIL – VILANOVA DE BELLPUIG – L’ESTELADA
25 ABRIL – BERLÍN – SALA CLASH
30 ABRIL– VILLARROBLEDO – FESTIVAL VIÑAROCK
3 MAIG – EIVISSA – LAS DALIAS
9 MAIG – TERRASSA – MALEDUCATS
14 MAIG – RIVAS – REVOLUTION RIVAS FEST
29 MAIG – SEVILLA
30 MAIG – JEREZ DE LA FRONTERA
19 JUNY – L’ESTARTIT – FESTIVAL ITACA
10-12 JUNY – EL VENDRELL – FESTIUET

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €