Entrevistem JazzWoman pel nou disc Maléfica

Just uns dies abans del confinament vam entrevistar a la nostra amiga i companya de viatge JazzWoman. Ella i el seu equip tornaven de fer un concert a Alemanya i estava presentant Maléfica a la premsa. Han sigut unes setmanes difícils però per fi hem pogut editar i fer pública aquesta entrevista que li vam fer abans del confinament.

Carme, més coneguda com JazzWoman, se sincera en l’entrevista i ens parla del nou disc, del procés creatiu, dels missatges d’odi a les xarxes socials o de l’últim videoclip que van poder gravar juntament amb Esteve d’Auxili al seu antic Institut. Esperem que la gaudiu tant com nosaltres fent-la!

Si vos agrada el missatge de la Jazz no dubteu en donar-li a m’agrada i compartir-la entre les vostres amistats per donar a conèixer el seu missatge.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €