Versions de l’Ovidi pels 25 anys que se’n va anar de vacances

Amb motiu dels 25 anys de les vacances d’Ovidi Montllor, el COM, el Col·lectiu de Músics i Cantants que porta el seu nom, va declarar el passat 10 de març l’Any Ovidi Montllor, i va anunciar concerts, exposicions, projeccions de pel·lícules i altres actes públics que s’havien programat sota la marca #OHvidi. Però com que el virus COVID 19 obliga al confinament, els i les nostres artistes faran, de moment, versions de cançons emblemàtiques de l’autor alcoià que el COM publicarà setmanalment al seu canal de Youtube i que anunciarà a les xarxes amb el hastag #FaremVacances.

El cantant alcoià Hugo Mas estrena la llista de reproducció #OHvidi al Youtube del COM amb la cançó ‘El meu poble Alcoi’, en una versió que, ens conta, “vaig aprendre a l’Ateneu Cultural El Panical fa mil anys, i me la va ensenyar un home que se sabia i cantava la cançó abans que Ovidi l’enregistrara anys després, amb una poesia més elevada però potser amb menys força”, i afegeix que “potser jo també he anat canviant-la amb el pas del temps, atresorant oblits i improvisacions”.

Les següents versions són de Toni de l’HostalSerà un dia que durarà anys” i la del grup El Diluvi, que des de la comarca de l’Alcoià interpreta ‘Autocrítica i crítica’, i els seguiran una llarga llista de col·laboradors confirmats: Tardor, Borja Penalba i Mireia Vives, Prozak Soup, Pau Alabajos, Musicants, Toni de l’Hostal, Cristina Blasco i Josep Maravilla, Manolo Miralles, Rafa Xambó, Àlvar Carpi, Júlia, Miquel Gil, VerdCel, Tomàs de Los Santos, Ona Nua, Cesk Freixas, Gem, Bertomeu, Andreu Valor, Carles Enguix, Enric Casado i la Borriana Big Band. També col·laboren en la iniciativa la periodista Amàlia Garrigós i l’actor Xavi Castillo, que presentaran també la propera gala de lliurament dels Premis Ovidi a Alcoi, actual Capital Cultural Valenciana junt amb Bocairent.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €