Chimo Bayo va predir les fases de la desescalada

Torna a Tresdeu una nova entrega del Cherrydiàling en temps de coronavirus. D’entre les protagonistes d’esta particular mescla delirant radiofònica que ens envia Cèlia Cerezo hi trobem a Chimo Bayo que es convertix en el nostre particular oracle ja que, als anys 90, va predir les fases de la desescalada. Clara Castelló, qui sembla que troba molt a faltar la seua companya d’El Matí, Maria Fuster i la confon amb Maria Forner, corresponsal d’À Punt a Madrid. Forner pareix que té problemes per connectar amb Burjassot (serà que el coronavirus ha arribat a les ones hertzianes?). Els atacs de tos en directe, així com els representants polítics -en les seues rutinàries rodes de premsa- s’han incorporat al Cherrydiàling com si foren un programa més. I sembla que el confinament ha fet que Jordi Company (De Banda a Banda) confonga els pronoms febles -nos i -vos.

La banda sonora del Cherrydiàling 1×05 és ‘Voldria vore’t dansar‘ de Prozak Soup, que versiona a Franco Battiato en ‘Voglio vederti danzare‘.

Escolta i subscriu-te al podcast de Cèlia Cerezo a Apple Podcast, iVoox o Spotify, si tens les notificacions activades seràs el primer en tindre’l al teu dispositiu!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €