De Mariola a Espadà passant per la redacció de Vogue

No hi ha res que puga parar als músics valencians i mostra d’això és que continuem presentant temes nous a un ritme frenètic. Ferida, Clhöes Clue, Malparlat, Pepa Cases, Licor Colecta i Borx son alguns dels que han estrenat videoclip últimament.

MALPARLAT & LA PEPA – QUAN ESTEM JUNTS

Des de la Plana Baixa arriba ‘Quan este junts‘, el nou videoclip i single de rap en valencià de Malparlat (Poèticament incorrecte, 2019) i la polifacètica cantant, actriu, ballarina i presentadora Pepa Cases. És un cant a l’amor lliure i a les relacions sense tabús ni complexos, tan necessàries hui en dia. A ritme d’un trap oriental produït pel beatmaker canari Malakkor (productor musical de ‘Taronja‘), la cançó està gravada, mesclada i masteritzada per Bezeta. El filmmaker Enrique Ferri s’encarrega de l’edició del videoclip, gravat a Aín, població de la Serra d’Espadà.

 

LICOR COLECTA – FLAWERS

El jove col·lectiu de hip-hop de la Mariola Licor Colecta (Reason, Mantekillah, Mistilo i Nu-Klear) tornen als seus #MartesTochos i estrenen ‘Flawers‘, un rap suau en el qual s’atreveixen amb l’anglès i el castellà en les seues parts més dures. La idea original, direcció, enregistrament i il·luminació són de Raul Pérez i Montimiller, el muntatge, la música i el so ha sigut tasca de Reason Jaime i l’edició de color de Laura Martínez.

BORX – DONA’M

El cantant valencià Borx ha llançat el seu primer treball anomenat ‘Dona’m’. Encara que aparentment l’artista no està lligat encara a cap estil musical, al seu primer tema podem trocar ritmes de dancehall, influències llatines i la música urbana. L’artista s’enlaira amb una història d’amor i amistat en un video que convida a recordar l’estiu que se’n va des del Saler i l’Albufera de València. El videoclip ha estat tasca de Koratge, amb Mònica Llop, Nestor Costa i Omar Hachemi. Ha estat gravat, mesclat i masteritzat pel productor i artista B-Yen als seus estudis.

 

CHLÖES CLUE – SOMBRITA

La valenciana Raquel Adalid (Chlöe’s Clue) torna després de dos discos a la seua esquena replets d’històries, plors i celebracions amanides amb apassionats ritmes de ball i de bellesa. Raquel presenta un nou treball en el qual s’aprecia un canvi en el seu llibre d’estil que ara abraça sense cotilles i amb total admiració la música llatina, on el tango, la bossanova o el bolero, es presenten amb una mescla natural i abraçada sense excessos, amb una gran dosi de valentia i respecte, que acompanya i complementa el seu encunyat so. El videoclip ha estat presentat via Vogue Spain com una col·lecció de càpsules visuals estivals, colorides i plenes de suor per l’esquena. Està dirigit per Francesc Planes, la fotografia és de Jesús Ponce, la direcció d’art de Lucia de Lope, el color de Carlos Bargues i el disseny gràfic d’Enric Roig.

 

QUAN ES FA DE NIT – FERIDA

Quan es fa de nit” és el primer single del pròxim disc de Ferida. La banda de Benissa i Gata de Gorgos formada por Jaume (veu), Juanvi (guitarra), Jose (baix) i Pablo (bateria) torna amb un tema punk valencià acompanyat d’un videoclip realitzat per José Fornés Riera. El tema ha estat gravat a On Tracks Studio per Rafa Esplugues.

CELEBRITIS – NOVIO CABALLO

El grup més gamberro i desvergonyit de Castelló, Novio Caballo, torna amb “Celebritis”,  una versió del tema compost pel prolífic Luis Miguelez (Dinarama, Glitter Klinik, Lolita Express), amb una tornada coral gravada durant el confinament  en el qual col·laboren entre altres Rafa Val i Alberto Cantúa de Viva Suècia i Olaya de Axolotes Mexicanos. Produeix Carlos Hernández.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €