Música

Mafalda torna a creuar l’Atlàntic amb La Duda

Lucía Pérez | 19 novembre 2020

El grup Mafalda presenta ‘La Duda‘, un nou single junt a Emiliano Brancciari de No Te Va A Gustar. La cançó forma part de ‘A 10 Minutos‘ juntament amb ‘La Plaza‘, el tema que van presentar amb Pedro Pastor. Així doncs veiem com a través d’aquests dos nous singles Mafalda explora noves sonoritats i enriquint-les de noves vivències.

El 2020 és l’any en què el virus ha parat el món, també ha truncat els plans de Mafalda, cancel·lant la seu gira espanyola i mexicana. En aquest context d’incertesa, la banda recorre a Emi de No Ta  Va A Gustar, amb qui comparteixen els seus dubtes i angoixes i els donen eixida en la cançó ‘La Duda‘. Viure amb por a l’enfonsament de les bosses, viure amb por de saber què decidiran per al teu futur, viure sense saber si contestarà i què contestarà. No saber, no tindre clar, encongir-se de muscles com a pràctica habitual, enfadar-se, reconciliar-se… Totes tenim aqueix dimoniet murmurant-nos en l’orella.

Com un viatge d’anada i volta, aquestes cançons pretenen retornar, a través de la música, tot això que es van portar a casa i ja forma part d’ells, mantenint la flama intacta mentre esperen, amb ànsies, tornar a creuar l’oceà.

, , , , , , , , ,

Sense comentaris. Sigues el primer.

Deixa un comentari

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.


Aquesta web utilitza galetes per a millorar l'experiència de l'usuari.