Nova sèrie valenciana sobre joventut i precarietat

Actualment, el sector cultural i artístic és un dels sectors amb major taxa d’atur. A més, està constituït per un alt nombre de treballs precaris. Amb la crisi de la Covid-19, aquesta precarietat només ha fet que augmentar, ja que la cultura sempre és la primera a ser oblidada. Missatges com “support your local artist” o “la cultura és segura” s’han estès durant aquests últims mesos amb dubtosos resultats. Molts són els i les joves que intenten obrir-se un camí en aquest món i aposten pel seu treball, malgrat la incertesa i de l’ansietat que genera moure’s en un sector totalment inestable.

Sota aquesta premissa naix Ignorant, un projecte de Las Lobas que pretén recollir aquestes veus. Està protagonitzat per joves artistes emprenedores de València ciutat que s’han unit per a denunciar aquesta precarietat del sector cultural i artístic.

La sèrie documental consta de 12 capítols, d’una durada de quinze minuts aproximada, cada un d’ells tematitzat per diferents branques artístiques. Estan protagonitzats per dos o tres personatges, la seua història, la precarietat amb què treballen i la seua visió del panorama actual. Alguns dels seus protagonistes són Lisasinson, La Kitty o Kenya Racaile. Visiteu el seu projecte de Verkami per saber-ne més.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €