Així sona Rafa Xambó amb Joan Palomares

Hui vos presentem en exclusiva una de les cançons del nou disc de Rafa Xambó, un projecte en verkami que està arrassant i va pel seu segon objectiu. Xambó és un cantautor valencià de llarg recorregut, va començar als anys 70 i, després d’un llarg silenci artístic, va reprendre l’activitat musical pública amb el canvi de segle. Té sis discos publicats i ha rebut diversos premis i reconeixements per la seua obra.

Al nou disc trobarem versions de poemes i cançons de Salvador Espriu amb Raimon, Nâzim Hikmet amb Pete Seeger, Manel Marí amb Toti Soler, Woody Guthrie amb Jeff Tweedy, Ovidi Montllor i John Lennon. I no estarà ell so, s’ha rodejat dels músics Àlvar Carpi, Salva Vázquez, Chris Attwell, Ben Wirjo, Miquel Xambó i Joan Palomares. Amb aquest últim és la cançó que estrenem “Trist i sol“, una cançó original de Woody Guthrie de 1939 que va dedicar a les dones americanes que venien a Europa a lluitar contra el feixisme.

Però la col·laboració de Palomares amb Rafa Xambó no acaba ací, a més d’acompanyar en tres cançons en la producció, com a nou objectiu del Verkami s’han marcat gravar una nova cançó portant a Xambó a l’estil de Joan Palomares, que recordem és el líder de la banda Prozak Soup. Com diuen els protagonistes: “L’experiment ha valgut la pena i creiem que amb una mica més d’esforç podríem enregistrar-la en l’estudi i fer-ne una barreja i masterització. Serà una cançó que cantarem els dos junts, dos músics de generacions diferents, amb trenta anys de distància, i una mateixa ambició humana i artística“.

joan palomares rafa xambó

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €