L’homenatge a Ovidi Montllor en À Punt

Aquest dimecres, a partir de les 23h, À Punt recupera un dels cinc concerts Homenatge a Ovidi Montllor que l’Institut Valencià de Cultura (IVC) va organitzar el trimestre passat a València, Castelló, Alacant i Alcoi per a commemorar el 25é aniversari de les “vacances” de l’artista alcoià.

El Teatre Principal de València va acollir els dies 18 i 19 de desembre passat els dos primers concerts de l’Homenatge a Ovidi 25+, que reuniren en un mateix escenari Toti Soler, Miquel Gil, Júlia, Clara Andrés, Tardor, Tesa, Smoking Souls, El Diluvi, Jonatan Penalba, Pep Mirambell, Prozak Soup, Mireia Vives i Borja Penalba, Andreu Valor i Pau Alabajos, tots ells versionant temes d’Ovidi Montllor.

La direcció escènica d’Homenatge a Ovidi Montllor 25+ ha anat a càrrec de Rafa Jordán i Pro21cultural, pel que fa a la direcció musical, l’ha duta a terme el pianista Vicent Colonques, mentre que la banda base que acompanyarà als artistes està formada per Hèctor Tirado, Alessandro Cesarini i Tico Porcar. La realització audiovisual ha estat a càrrec d’esta casa, Tresdeu Media.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €