«L’Ovidi se’n va a la Beckett», el nou treball del grup Ovidi4


Mireia Vives, Borja Penalba, David Fernández i David Caño, el col·lectiu Ovidi 4, ha llançat el llibre-disc «L’Ovidi se’n va a la Beckett». Es tracta del primer enregistrament d’aquest grup que reivindica la figura d’Ovidi Montllor. El disc recull el directe gravat a la mítica sala Beckett de Barcelona, a la primavera del 2019, en la cloenda de la gira «Cuidem-nos».

A més, de les 21 cançons que conformen el tracklist, inclou tres versions inèdites enregistrades el novembre passat amb el guitarrista Toti Soler. El llibre-disc arriba després de que el grup presentara les dues primeres peces «Un sofà a la platja d’en Goixa» i «La fera ferotge al Suprem», incloses a la llista. L’àlbum inclou un disc amb 79 minuts dels 210 que va durar el concert, però «L’Ovidi se’n va a la Beckett» és també un llibre de 164 pàgines.

L’escrit compta amb texts de Jana Montllor, Marina Garcés, Jordi Cuixart, entre altres, que acaben formant un retrat coral del músic. Un homenatge col·lectiu que ha pres forma amb l’arribada d’aquest llibre-CD i que reuneix una acuradíssima antologia de 24 textos i articles, cartelleria i fotografies. El treball ha sigut coeditat per Propaganda pel Fet! i Sembra Llibres.

Ovidi 4 es disposen a recórrer escenaris de multitud de ciutats. Pel moment, estaran presentant el seu treball a Girona, Barcelona, Ciutadella de Menorca i Manacor. El llibre-disc es troba disponible a totes les botigues de discs i llibreries del país. També podreu trobar aquest treball a la seua botiga online.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €