El nou programa de ràdio sobre cine d’À Punt

Cada dissabte i diumenge a partir de les 22:05 hores L’últim videoclub ens descobrirà temàtiques i històries del cinema valencià, però alhora connectades i contextualitzades amb el que ocorre o va ocórrer al món del cinema en el moment en què foren rodades. L’últim videoclub vol ser un refugi per als amants del cinema, persones curioses i per a nostàlgics perquè parlaran de produccions actuals, però també del passat.

A partir del dissabte 21 d’agost, el programa tractarà algunes de les temàtiques següents: València, set de rodatge; la indústria de l’animació; el documental valencià, i les cineastes valencianes, entre altres. L’últim videoclub no s’oblidarà de noms propis com ara Berlanga, José Iturbi ni de les adaptacions literàries de Blasco Ibáñez, Ausiàs March i altres escriptors portats al cine.

Molts lectors/es de Tresdeu ja coneixereu Lluís A. Campello i Pablo Plaza, els codirectors i presentadors del programa. I és que també membres de l’equip del programa de ràdio Cinestèsia que es produeix a Ràdio Godella 98.0 FM, i s’emet a més d’una desena de ràdios de la Xarxa d’Emissores Municipals Valencianes. Cinestèsia també participa quinzenalment en altres programes de la ràdio pública d’À Punt, com El Rall o El Musiquer i ha tingut també presència puntual a De banda a banda i Territori Sonor en qualitat de col·laboradors especials. Cinestèsia es complementa amb un treball en xarxes socials al voltant de l’actualitat de les sèries de televisió i del cinema que completa un projecte únic en tot el territori valencià. Tota l’experiència i els coneixements sobre el cine acumulats són la base per a posar en marxa el programa de L’últim videoclub, que comença aquest cap de setmana en la ràdio d’À Punt.

cine

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €