Tot sobre la nova edició del Truenorayo Fest

En un context molt delicat per al col·lectiu LGTBIQ+, el Truenorayo Fest presenta la programació per a la seua pròxima edició, que tindrà lloc del 23 al 25 de setembre en La Mutant, València. Esta serà l’octava cita d’un festival de música i il·lustració que va nàixer amb perspectiva feminista i inclusiva, i que puja al seu escenari noms que destaquen en el panorama internacional per la seua labor artística, però també activista. En eixe sentit destaquen la xilena Javiera Mena i el grec establit a Barcelona Evripidis and His Tragedies, als que es sumen Cariño, El Último Vecino, Aiko el grupo, Luna Valle, Bratty, Twin, Semana Santa i Las Dianas. A més, afirmen des de l’organització que junt amb les propostes musicals, s’estan gestant tallers, xarrades i projeccions, per a les que ha fet una crida al suport privat.

Adara Sánchez, com a creadora de la imatge d’esta pròxima edició, ha assenyalat que “va ser tot un repte per a la meua carrera perquè no havia fet a penes cartells. Em van inspirar fotos de volcans, idea a què vaig arribar donant voltes al nom del festival, Truenorayo. El missatge? El món està en flames però vull passar-m’ho bé”. Finalment, Luna Valle, artista revelació del panorama musical local, ha declarat: “M’encanta tocar en el Truenorayo Fest perquè és molt important que es done un valor i un espai a artistes i bandes emergents. A mi se m’estan donant moltes oportunitats, però hi ha molts talents a què ningú els veu ni dóna la mà“. Com a nota final, Valle ha tocat una de les seues cançons en acústic, Estado de alarma.

Estigueu atentes a les xarxes socials de La Mutant o  les del col·lectiu organitzador per no quedar-vos sense entrades, les qual eixiran pròximament.

truenorayo fest la mutant

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €