El Diluvi torna amb ‘Present’, el seu lluminós salt endavant

El Diluvi arriba amb el seu nou disc, ‘Present’, un cinquè àlbum que es presenta el 14 de gener amb 14 temes lluminosos i vitals i que suposa un salt endavant en la sonoritat de la banda, renovada sense perdre la seua essència.

‘Present’ és un salt endavant, estilísticament i musical, per al grup valencià i proposa 14 temes resplendents i vitals per parlar de la vida i l’amor

La metamorfosi és la paraula clau d’un nou treball on s’ha cuidat cada aspecte de la producció per desvetllar una banda que creix en el vessant musical mentre manté la coherència estilística i estètica. La gira de presentació de ‘Present’ començarà el 12 de febrer a Barcelona i continuarà a Sagunt, Torrent i Teulada-Moraira.

‘Paraules silenciades’ va ser el primer senzill de ‘Present’ en donar-se a conèixer i el punt de partida d’un disc que reprèn els sons tradicionals amb temes com ‘Quin fandango!’, però que també juga amb el rock a ‘Flying to the moon’, el r&b a ‘Foguera’, el reggae a ‘Costa Blanca 1993’ i els ritmes llatins a ‘Foc i gel’ i amb la bachata de ‘Si puc (només si tu vols)”. 

A més, El Diluvi s’ha envoltat a ‘Present’ de col.laboracions que sumen veus, experiències i afectes i nodreixen cada tema amb tocs especials: Pep Gimeno ‘Botifarra’ i Hilari Alonso, The Dance Crashers, Mireia Vives, Auxili, Smoking Souls i Buhos són els artistes que han contribuït a fer del disc dels alacantins una peça cooperativa amb influències molt diverses. Per completar les aportacions d’altres músics, les percussions del disc han anat a càrrec de Joan Palà, un dels percussionistes de Txarango.

‘Present’ ha estat enregistrat als estudis Can Pardaler d’Artés, amb producció de David Rosell i màster de CHC Mastering. Per aquesta producció, El Diluvi ha comptat amb la direcció d’art de Mònica Llop, el disseny gràfic de Jana Borja i la fotografia d’Andreu Gómez Furió. L’estilisme de les sessions fotogràfiques s’ha realitzat amb peces de Reflash, marca valenciana de roba de segona mà reutilitzada i transformada. Els vídeos que acompanyen a cada cançó, enregistrats amb les cançons en directe i càmera fixa, han anat a càrrec de Mario Sancho, excepte el de ‘Paraules silenciades’, que és de Futuro Studio.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €