El senzill ‘L’illa’ avança el potent segon disc dels vila-realencs Apologia

Apologia, el grup de punk rock de Vila-real, presenta ‘L’illa’, el segon senzill del seu segon disc d’estudi, que veurà la llum el 18 de gener amb onze temes nous que consolidaran l’aposta del grup per les guitarres potents i les melodies enganxoses. El senzill ‘L’illa’ ja està disponible a totes les plataformes i amb el seu videoclip a Youtube.

‘L’illa’ parla del distanciament de la realitat que pateix la societat i l’alienació de les xarxes socials i les falses aparences, i ho ta amb tota la contundència del grup vila-realenc, que ja van demostrar amb ‘Apologia’, el seu primer àlbum, i que ara creix amb més maduresa i tota l’experiència acumulada dels quatre músics. 

‘L’illa’ parla del món que es crea al voltant de les xarxes socials, que tot i ser una gran eina de comunicació i de socialització, també amaguen un vessant no tan amable, i és precisament en eixa cara on Apologia posen el focus. Parlen d’una illa on totes ens reunim de manera digital i on tot és perfecte: cossos normatius, activitats apassionants, gent feliç, festes, diversió… una vida paral.lela on l’usuari decideix com vol mostrar-se a la resta. La cançó també aborda les contradiccions de caure en el joc, encara que siga amb una perspectiva conscient i crítica i de la necessitat d’una gestió responsable de les xarxes. 

‘Eterna tempesta’, el segon disc d’Apologia, veurà la llum el 18 de gener amb onze temes, enregistrats a una masia dels Ports i produïts per Sam Ferrer i Pedro Martínez. 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €