Els vila-realencs Apologia presenten el seu segon disc, ‘Eterna tempesta’

Apologia, el grup de punk rock de Vila-real, presenta ‘Eterna tempesta’, el seu segon disc d’estudi amb onze potents temes, que veu la llum aquest mes de gener després d’haver avançat dos dels senzills que el componen, ‘Cauran’ i ‘L’illa’, presentats amb els seus respectius videoclips.  

‘Eterna tempesta’ es vesteix amb guitarres potents, ritmes ràpids i melodies enganxoses que juguen amb dos tipus de veus i barregen estils com ara el hardcore, el punk-rock, el rock alternatiu i fins i tot el pop i que donen vida a unes lletres que parlen d’emocions viscudes durant el procés de composició marcat per la pandèmia, a més de la lluita i del compromís militant.

El nou disc d’Apologia ha comptat amb les col.laboracions a les veus de Marcos (Mafalda) en “Eterna Tempesta”, de El Feo (El Último Ke Zierre) en “Miedo”, David (Vaire) en “Quan s’acabe el temps” i de Laura (Maluks) qui a més d’enregistrar les veus i els violins, ha participat de manera conjunta amb el grup en la composició de la música i la lletra d’”A dins del teu cor”.

Entre els onze temes que donen forma al disc ‘Eterna tempesta’, destaquen el cant contra el feixisme de ‘Cauran’, la renúncia als somnis d’infantesa en ‘Essència’, la reflexió sobre l’impacte de les xarxes socials de ‘L’illa’, o el rebuig a repetir etapes passades de ‘Canviarem la història’. En el cas de ‘A dins del teu cor’, la cançó ve d’una història real, una conversa de matinada, en plena pandèmia.

“Eterna tempesta” ha estat enregistrat en una masia a la comarca dels Ports sota el control a la taula i la mescla de Sam Ferrer. El prestigiós tècnic i productor musical de Borriol, conegut pel seu treball en alguns dels grups referents del panorama valencià com ara Smoking Souls, Auxili, Mafalda, La Raíz o Zoo, ha produït l’àlbum juntament amb Pedro Martínez, ànima de la mítica banda de punk rock El Ultimo Ke Zierre. A ‘Eterna tempesta’, la fotografia ha anat a càrrec d’Alma Batalla, els videoclips són de Viktor Ruiz i el disseny gràfic del disc i singles han sigut realitzats per Ossobuko Studio. 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €