Neus Ferri llença ‘Llar’, el segon avançament del seu nou disc

Neus Ferri presenta el segon avançament del seu nou treball discogràfic, ‘Llar’, que veurà la llum el 21 de gener i que està compost en la seua major part per cançons en valencià. El segon senzill d’aquest nou àlbum és el que dóna nom al disc i va acompanyat d’un vídeo gravat en directe a la Plaça de Dins d’Alcoi.

‘Llar’, el segon avançament del disc, és un tema que Neus Ferri va compondre per al seu pare en el seu 80 aniversari i que parla de records d’infantesa, de família i d’arrels amb una profunda emotivitat.

Al voltant del seu nou treball, Neus Ferri explica: “‘Llar’ és sense dubte el disc més íntim que he tret fins ara. He passat una mica més de dos anys composant lliurement, sense idea de donar-li cap forma concreta i el que ha anat sorgint-me de dins ha sigut cantar-li a les coses i persones importants. En ‘Llar’ li cante a la meua familia, als qui han estat abans i als qui vindràn, a l’amor, a l’esperança, al dol, a la conducta humana i a la vida. És un disc sentit i sobre tot és una tornada a casa, tant pel que em porta emocionalment escriure i cantar en la meua llengua, com per l’auto-validació que per a mi ha suposat tot el procés. Em reconec i me n’alegre, soc i seré llar”.

La innegable potència vocal de l’alcoiana desplega les ales amb contundència i sensibilitat alhora i s’embolcalla en aquest cas per la producció i els arranjaments de Blai Antoni Vañó i d’Hèctor Tirado, qui també ha estat a càrrec de les guitarres. Pachi García Alis (Alis Records) ha sigut l’encarregat de mesclar i masteritzar aquest treball. A més, Jorge Molina al baix, Adrián Perales a la bateria i Adrià Sempere com a tècnic de gravació completen l’elenc d’un enregistrament que han portat a terme en gran part al centre d’art IVAM CADA d’Alcoi. Aquest nou treball de Neus Ferri s’acompanya de les imatges d’Irene Bernad i Alba Garcia i del disseny gràfic de Koi Samsa. 

El proper dia 21 l’àlbum complet de ‘Llar’ estarà disponible a totes les plataformes. (Spotify,  iTunes, Amazon Music i Youtube)

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €