Qui és el valencià que ha col·laborat amb C. Tangana?

Fa poc més d’una setmana que, el cantant C. Tangana, estrenava nova cançó, “La culpa”. Un tema on no canta sol, l’acompanyen Omar Montes, Canelita i l’artista valencià Daviles de Novelda.

En poc de temps, el videoclip i la cançó han sigut tot un èxit. I no és per a menys!

Una cançó, on l’artista madrileny torna a la rumba i el flamenc, i que forma part de la reedició que ha fet del seu últim disc, titulada “El Madrileño (La sobremesa)”.

L’artista valencià que col·labora amb C.Tangana

De segur que vos sona, i molt. L’ artista valencià , Daviles de Novelda, té tan sols 23 anys i, com el seu nom artístic destaca, és de Novelda .  Una de les seues cançons més reproduïdes i més sonades a l’estiu passat ha sigut “Flamenco y Bachata”, fent també al·lusió als dos estils musicals que, al cantant, li agrada fusionar amb les cançons que ens regala.

També trobem “Me veo contigo” , altra de les seues cançons que ha captivat als seus seguidors. Convertint-se així, en un dels artistes valencians més escoltats a 2021 i, també, que més reproduccions té als seus videoclips a Youtube.

El cantant alacantí que, el seu nom real és Dáviles Fernández és conegut per l’estil que, com bé diu ell, nomena “flamencotón”, i direu què vol dir això? Doncs, com vos hem contat abans , la fusió del flamenc i la baxata, amb el rap i reggeaton. I així arriba i captiva tant al públic més jove.

Quan tenia 7 anys va començar la seua passió cap a la música, ja que va ser quan el seu pare li regalà una guitarra. L’artista alacantí es va donar a conéixer amb “Mi gyal” i, també, per col·laborar junt amb Omar Montes amb “Normal que se lo creo”. Ara, no para d’arreplegar èxits.

Les col·laboracions de C. Tangana

La veritat que l’artista madrileny no deixa de sorprendre’ns. Fa unes setmanes, a la Gala dels Goya celebrada a València, apareixia als escenaris cantant junt amb l’artista catalana, Rita Payés, el seu tema “Te venero”. Tema on el protagonisme se l’emportava Rita.

Ara ha tornat a fer-se ressò i a donar més protagonisme a les seues col·laboracions amb este nou tema, “La culpa”.

Que, per cert, per als qui vos sona el nom de l’artista Rita Payés, ja ens havia captivat anteriorment junt amb Oques Grasses i “La gent que estimo”.

 

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €