Els cines a la fresca gratuits de València

Ja és estiu i moltes poblacions de València ofereixen cine a la fresca i gratuït. Ací et deixem una recopilació dels llocs, dates i pel·lícules que podràs veure.

Platja de Gandia

Durant els mesos de juliol i agost de 2023, els dilluns a les 22.00 hores, es duran a terme les sessions de “Cinema al costat de la mar” a la platja de Gandia.

La programació de “Cinema al costat de la mar” inclourà una selecció de pel·lícules per a tots els gustos i edats, des de clàssics del cinema fins a les últimes estrenes.

17 de juliol a les 22:00 hores, ‘Trolls 2’.

24 de juliol a les 22:00 hores, ‘Canta 2’.

31 de juliol a les 22:00 hores, ‘Bad boys, for life’.

7 d’agost a les 22:00 hores, ‘Jumanji, siguiente nivel’.

14 d’agost a les 22:00 hores, ‘Las aventuras del Doctor Doolittle’ con Robert Downey Jr.

21 d’agost a les 22:00 hores, ‘Spiderman. Lejos de casa’.

28 d’agost a les 22:00 hores, ‘Pinocho’.

Platja de Canet d’en Berenguer

Tots els dimarts dels mesos de juliol i agost, a les 22.00 hores, es durà a terme el cinema d’estiu gratuït enfront de la posta de salvament i socorrisme de Canet d’en Berenguer.

La programació de cinema d’estiu està enfocat més al cine familiar, per la qual cosa és un bon pla en família per a fer amb els teus fills.

18 de juliol: Superpets

25 de juliol: 100% Wolf: Pequeño gran lobo

1 d’agost: Lunáticos

8 d’agost: Ainbo

15 d’agost: El Jinete del Dragón

22 d’agost: A todo tren

Benaguasil

Les projeccions es duran a terme en la Plaça Major, sent cada divendres a les 22.00 hores.

21 de juliol: Cazafantasmas. Más allá”.

28 de juliol: Jurassic World: Dominion”.

L’Ajuntament destaca que aquesta iniciativa cerca promoure el cinema d’estiu com una opció d’oci per a tots els públics durant l’estiu, i anima als veïns a participar i gaudir de la cartellera seleccionada.

Port de Sagunt

El cinema d’estiu a la terrassa del Casal Jove de Port de Sagunt i del Casal Jove de Sagunt és una activitat disponible tots els divendres i dissabtes fins al 29 de juliol. Els interessats poden consultar la programació completa en el lloc web de Sagunt Turisme, en la secció de Cinema d’Estiu 2023.

21 i 22 juliol: El universo de Oliver.
28 i 29 juliol: Llenos de gracia.

L’Ajuntament de Sagunt convida la comunitat a participar en aquestes projeccions i a aprofitar aquesta iniciativa de cinema d’estiu que proporciona una opció addicional d’oci.

Loriguilla

El municipi de Loriguilla ofereix de nou el cinema d’estiu gratuït a l’aire lliure. Es podrà gaudir d’una selecció de pel·lícules perquè veïns i visitants puguen passar una bona estona en companyia dels seus familiars i amics. Les projeccions tindran lloc en la Plaça Major a les 22:30 hores.

21 de juliol: Encanto (Apta para tots els públics)

27 de juliol, Cazafantasmas (+12 anys)

Et convidem a consultar la pàgina web de l’Ajuntament de Loriguilla per a obtindre més informació sobre la programació i les dates de les projeccions del cinema d’estiu.

Mislata

Els divendres des del 7 de juliol fins a l’11 d’agost es durà a terme un cicle de cinema d’estiu a Mislata. És una excel·lent oportunitat per a gaudir de pel·lícules a l’aire lliure durant les càlides nits d’estiu.

21 de juliol, Amfiteatre Felipe Bellver: Spiderman

28 de juliol, Amfiteatre Felipe Bellver: El juego de las llaves

4 d’agost, Amfiteatre Felipe Bellver: Uncharted

11 d’agost, Amfiteatre Felipe Bellver: Todo a la vez en todas partes

Requena

El cinema d’estiu gratuït a Requena tindrà lloc tots els dimecres i dijous, des del 5 de juliol al 17 d’agost, a les 22.30 hores al pati d’armes del castell.

19 i 20 de juliol: Spider-man: Cruzando el multiverso

26 i 27 de juliol: Vacaciones de verano

La programació del mes d’agost s’anunciarà pròximament.

Xàtiva

Les nits de cinema tindran lloc al Parc de Sariersa les 21.45 hores.

Dijous 20 de juliol: Especiales

Dijous 27 de juliol: ¡Canta!, en aquest cas per al públic infantil i familiar.

Des de Tresdeu t’animem a gaudir d’aquestes ofertes d’oci gratuïtes i fer un pla diferent a les nits d’estiu amb família o amics.

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €