NO PASSARAN, el concert solidari per als encausats de Pego

El pròxim 23 de setembre se celebrarà NO PASSARAN, un concert solidari amb els encausats de Pego.

El concert es durà a terme en el Teatre Municipal de Pego, i prompte es donaran a conéixer els noms dels artistes participants. Ja estan a la venda les entrades solidàries, així que pots adquirir la teua i reservar la data. Si no pots assistir, també pots col·laborar comprant una entrada de la fila zero.

El 18 d’octubre de 2020, un grup feixista vinculat al Club de Futbol Gandia va rebre el rebuig de la població de Pego en passejar-se impunement pels carrers fent apologia del nazisme, entonant càntics enaltidors de Hitler i omplint els carrers amb adhesius amb la imatge del dictador. Davant aquesta situació, diversos col·lectius antifeixistes es van organitzar per a enfrontar-los. Com a resposta a aquestes accions, el 12 de novembre de 2020, la Guàrdia Civil va dur a terme una operació que va resultar en la detenció de catorze joves del poble, alguns dels quals van passar la nit en les casernes de Calp i el Verger.

Quasi un any i mig després d’aquest operatiu policial, la Fiscalia acusa 14 joves de delictes com a desordres públics, atemptat, lesions i amenaces. Se sol·liciten penes de 9 anys de presó per a dotze d’ells i 3 anys per amenaces per als altres dos. A més de l’acusació del Fiscal, hi ha una acusació particular de quatre agents de la Guàrdia Civil que van patir lesions lleus o d’escassa gravetat, els qui també demanen penes superiors als 5 anys de presó.

Pots aconseguir les teues entrades ací i ajudar amb la teua solidaritat, que és la nostra millor arma!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €