Així sona el primer disc de Pep de la Tona

Ja fa un temps que esperàvem la tornada definitiva de Josep Nadal al món de la música. El cantant de Pego ja va publicar un parell de senzills i hui ens presenta el seu primer treball de llarga durada. El Temps de la Calor és el primer disc de Pep de la Tona, el grup de Josep Nadal i Héctor Peropadre, components de La Gossa Sorda i Aspencat, respectivament. Amb 12 temes nous podem veure com ha evolucionat el seu estil cap a sonoritats més actuals com el tecno i la música urbana.

Josep Nadal torna així definitivament, al món de la música després de 8 anys de diputat a les Corts Valencianes i ho fa acompanyat d’una llarga llista de músics de sempre que s’han sumat a aquest treball en forma de col·laboració. Jazzwoman, La Maria, Jonatan Penalba, Àlex Seguí, Arnau Giménez i la cantant gallega Ses són les veus que acompanyen a Nadal en aquest nou primer treball.

Al disc també han col·laborat 25 músics més, components de La Gossa Sorda, Smoking Souls, Aspencat, Xavi Sarrà, Malifeta, La Fúmiga, Ferreteria Rosario, Funkiwis, Ciudad Jara i també, el guitarrista Miquel Pérez Perelló. Una barreja d’estils entre els quals viatja el disc i que segur que sorprendran a més d’u.

El nom del disc parla també per si mateixa El Temps de la Calor és tota una declaració d’intencions que fa referència al canvi climàtic i a tots els abismes als quals s’enfronta la nostra societat, que es troba a un pas del col·lapse. La turistificació, la degradació de l’agricultura i de les zones rurals, així com la vida insuportable a les ciutats i problemes com la destrucció del territori i la sequera són solament el principi de tot el que encara està per arribar.

El disc ha sigut una gravació i producció a Atomic Studio de la mà de Mark Dasousa i amb l’ajuda de Cristian Rico, a més, el disseny està fet per Helga Ambak.

Si voleu escoltar la presentació del seu nou disc, prepareu-vos per al pròxim 11 de maig perquè a La Vall d’Ebo, Pep de la Tona amb Josep Nadal com a veu principal farà el seu primer concert després de l’aturada dins del festival Arrels. Si voleu anar, podeu fer-vos amb la vostra entrada entrar al següent enllaç.

Foto: Ulisses Ortiz

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €