Soniye Muzick, joventut nous ritmes i molta festa

Soniye és un jove artista valencià que s’ha interessat especialment pels nous gèneres i sons encara per explorar dins de l’electrònica com són el Trap o el Moombah. Tot i la curta edat de Jose D. Andreu, que només té 20 anys, no li ha impedit llançar aquest segon projecte musical, Soniye Muzick, amb la qual ha tingut gran incidència a les xarxes socials i mitjans internacionals.
Anteriorment conegut com a Yonky Bruster va estar present a les festes de Kostrok, on ja experimentava amb estos nous sons combinats amb ritmes llatins i dubstep.
Soniye ha creat en pocs mesos nombrosos temes originals i remixos. Entre altres ha editat els EP “Glory Trap“, “Glory Trap Bubbling” i “Real Latin Shit” que podeu trobar al seu SoundCloud. Actualment és el Deejay del conegut senegalés afincat a València Lory Money (Ola K Ase, Santa Claus…) amb qui està viatjant arreu de l’estat espanyol. Joventut, nous ritmes i festa per preparar el cap de setmana!

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €