Nous remixos de DJ Martin Plan B

El conegut Dj valencià Martin, conegut com a “Plan B” ha tret en pocs dies dos remixos que no vos podeu perdre. I més encara si teniu pensat anar al Festivern ja que les últimes hores les passareu amb ell i Biano (DJ d’Orxata Sound System), o freqüenteu les discoteques més concorregudes de la Ciutat de València com ara La 3 situada a l’Avinguda del Port, o la XL (xtralarge) al Barri de Russafa.

Este primer tema és una mescla entre el “Smell Like a Teen Spirit” de Nirvana i el “Internet Friends” dels ex-Pendulum, Knife Party.

El següent és una mescla del “Smack My Bitch Up” de The Prodigy que ara estan d’aniversari ja que el seu disc “The Fat of The Land” compleix 15 anys i molts Dj’s estan fent revisions de les cançons com ara Major Lazer o Noisia. Junt amb Smack My Bitch Up trobem la cançó “Make It Bun Dem” del fill de Bob Marley, Damian Marley amb el Dj i productor de moda Skrillex, que ha visitat València durant aquest any (Festa Black Lotus a Qoqoa, Sueca).

Ja saps, si vols estar a la moda no oblides seguir a Martin Plan B al Twitter per assabentar-te de quins temes són els que ens mouran les pròximes setmanes!

Pàgina web oficial: www.planbdj.com

Participa Participa

Bossa “Jo per tu, tu per mi”
Bossa estil tote bag d'edició limitada "Jo per tu, tu per mi" posada a la venda per finançar els III Premis Tresdeu a joves creadors/es valencianes. D...
Preu 4.80 €
Fanzín Foguera
Foguera és una proposta en paper que aborda en les seues 68 pàgines reflexions entorn a quatre temàtiques: Internet, cultura, precarietat i noves ideo...
Preu 7 €